Eymeninannesiyim Beyza_osmanaras bende şurada bekliyorum hamile kaldım 9 kilo alıp 52 yle doğuma girdim hala 43 üm ve alamıyorum kilo sinir oluyorum 😑
Agg0207 Beyza_osmanaras canim diyetnette diye bir sayfa car insatgramda cok guzel paylasmlari var kilo almak isteyenlerede . Kuruyemis kurumeyve avokado tuketebliran porsiyonlarni arttir daha buyuk tabakta yemek ye kilo almak isteyenlere bu oneriliyor mesela .ilk once saglikli kilo almayi hedrflemelisin pilav hamurisi ekmek tuketerek degilde daha duzenli kilo alirsan kalici cozum olur
Kelebek14 Bende 53 üm bir 58 olamadım. Cicibebe süt ile 47den 53e çıktım. Sağlıklı değil ama başka türlü de alamadım ne yapayım
Minnakelifim03 Beyza_osmanaras 46 kiloyum ve eşimin yanında çocuk gibi kalmam canımı sıkıyor bende burda bekliyim 😞
Cesuraren44 Beyza_osmanaras makarna ye bol bol ben öyle aldım hemde lezzetli bide Doğumdan sonra decaviti 6. Aya kadar kullandım sonra 3 -4 günde bir yutuyorum hala
Goktugunannesiseda52 Beyza_osmanaras Aynı dertten yanıyoruz 47 ile hamile kaldım 63 ile doğuma gittim şuan oğlum 8 aylık gece ekmek arası yememe rağmen iştah açıcı kullanmama rağmen yine 47 kiloyum kaldım böyle 😒
Cesuraren44 Esmanu10 evet kesinlikle ben 49 kiloyla hamile kaldım 73 le doğuma girdim şuan 56 kiloyum hayatımda ilk defa 56 kiloyum 🤣 bebeğim 11 aylık 3 aylıkken 51 oldum sonra makarna 🤦🏻♀️
Zeynepalya_ve_annesi Beyza_osmanaras iştah acici suruplar var sipraktin gibi gece icip yat ama uyku yapabiliyor cunku...sabah bildigin aç kurt gibi kalkiyorsun ve birazda kabizlik yapiyor. Ben o sekilde 8 kilo aldim sonra hamile.kaldim
1mom1baby Beyza_osmanaras cici bebe şekerli yoğurt kuruyemisler kilo aldırıyor. Ben kilo almaya çalışmıyorum ama 1 haftadır salça ekmek sarelle zeytin çekirdek cok yedim bunlar harici doğru düzgün yemek yemedim dün bi tartildim 2.5 kilo almışım şaşırdım kaldım sanırım salça da kilo aldırıyor
Elisamother Cici bebe süt ye günde bol uyu bide makarna flan 😁 çok hareket et ettikce acıkırsın ama yormadan yani hatta spor yap yaptıktan sonra bol yemek ye pirinç pilavı tavuk mesajla muz ye kalorisi yüksek
Livask Beyza_osmanaras ben akşam azıcık fazla kaçırsam ertesi güne 2 kilo almış olarak uyanıyorum siz nasıl kilo alamıyorsunuz yaa. Sabah akşam kurabiye ye çok güzel alırsın kilo. Bu hayatta jet hızıyla kilo aldıran şey varsa o da kurabiyedir.