seizetheday Meriskus geç kalkarım kalkınca da kahvaltı yapmadan hiçbir iş yapmam forumun tembelim belli oldu 🤦♀️😂
Meriskus seizetheday yok kız bende yapmazsam elim işe gitmez tembel tembel ıtururum kızım durmuyor Geceden bitirip sabaha iş bırakmamaya calısıyorum yoksa zor oluyor
MadamMommy seizetheday aynen gözümü açar açmaz çay koyarım kahvaltısız tek bir şey yapmam,gerçi kahvaltıdan sonra da çok yapamıyorum bu ara ama neyse 😂😂
Meriskus Minikbibebek kalk kız yap işlerini☺️ benimki temizlik sayılmaz yaaa derleme toplama süpür toz al :) sonra yapamıyorum kız durmuyor
Zzeynepasell Meriskus Şimdide uyku moduna soktum uyursa inşallah iş yapacam yoksaaa kimse de gelip yapayım demezzz 😂😂
Meriskus V_Gizem bende dışarı cıkartıyorum yada babası nöbetten gelirken alıyor ekmek akmaya götürüyor falan bazen benimde yapasım gelmiyor ama takıntılarım var :( istemsix
aura_meselesi_bu_sekerim Kalkınca ilk iş oglusumu emzirmek sonrasında kahvaltısını hazrlarken kendime kahve yapmak 😏😏😏
Meriskus aura_meselesi_bu_sekerim şifa olsun kuzumaaa bende kahve keyfi yapıyorum eşim nöbetteyse hemen kahvaltı hazırlamıyorum :)
Meriskus Zzeynepasell yakın olsaydık gelirdim valla ☺️😘 kimse yapmaz canım benim bende gurbetteyşm ahh kim gelsin 🥹
akyurt Zzeynepasell ahhh keşke yapan olsa 😅 ben de çok uyuyorum ve işlerimi bir rutine sokamıyorum bir türlü 🤦🏻♀️
Gunes_12 Meriskus Güne ne zaman basliyacagim belli olmuyor ama ilk yatağı toplarım elimi yüzümü yikarim kendime kahvaltı hazırlarım sonra çamaşır varsa atarım daha sonra diğer işleri yaparım tam işimi bitirmeden kızım uyanır ve onunla biraz oynarım 🤣
Betulsark Direk altını değiştiriyorum çünkü uyandıktan sonra 15 dakika içinde bagirsaklari boşaltıyor sonra herseyi değiştirmek zorunda kalıyorum 😂