Meriskus
5′te kalkıyorum üstümü değişip el yüz yıkayıp 15dklık bi esneme egzersizi yapıyorum, saçlarımı ya toplar ya şekillendiririm hafif makyaj yaparım yoksa gün içinde bi daha fırsat asla olmuyor. Makina boşaltma, ütü, çamaşır toplama, tuvalet lavabo vs derken saat 6:30 oluyor. Oğlumun ve bizim kahvaltılıklarını hazırlıyorum, yemek malzemelerini hazırlıyorum. Bi kahve koyup o sırada yapılacak iş vs ne varsa liste yapıyorum yapmışsam üstünden geçiyorum ne yapılır be yapılmaz diye derken 7:30 gibi oğlum uyanıyor, alt üst değiştir oyun oyna vs derken 8:30 gibi kahvaltı yapıyoruz, eşim uyanıyor ya o ya da ben yediriyorum kahvaltısını derken ben mutfağı toplarken babası oynatıyor saat 9:45 gibi uyku moduna geçiyor ve uyuyor bizimkisi, babası işe gidiyor. Ben de robotu çalıştırıp kahve yapıp o eşlikte toz al, ortalık topla vb işlerimi hallediyorum. 11:30 gibi oğlum uyanıyor onunla öğle yemeğini hazırlıyoruz, oynuyoruz 13:00′te yemeğini yiyor oynuyoruz ya da kendi oynuyor ben iş yapıyorum derken 14:30′da ikinci uykusuna geçiyor, ben o sırada akşam yemeğini yapıyorum veya yoğurt mayalama, başka bi işim varsa onu halletme vb ilgileniyorum. 16:00′da uyanınca dışarı çıkıyoruz, yürüyüş alanı, park, avm, kahve içmeye gitme en kötü mahalle marketlerini geziyoruz. 18:00′da eve döneriz ben sofra kurarım oğlum meyve veya yoğurt yer, banyosunu yaptırırım mamasını içiririm 19:30 gibi gece uykusuna geçer, eşim eve gelir yemek yeriz (benim akşam planlarım olduğunda o daha erken gelir gece o uyutur, haftada 2 pilatese gidiyorum bir kere de arkadaşlarımla akşamları çıkarız) 20:30′da mutfağı kapatırım, duşa girer ortalık toplarım. Ya eşimle bi şeyler izleriz ya da ayrı takılırız 😅 en geç 22:30′da pilim biter ve kapanış 😴
Oğlum 13 aylık emzirmiyorum geceleri de uyanmıyor 🫠