kirmizibasliklikiz_ Ygd_ kimseyle kiyaslama yapmaniza gerek yok zaten.. illa ki doktora gidince yorum yapiyordur.. yapmasa bile persentilden baktiginizda cocugunuzun tam ideal kiloda oldugunu gormussunuzdur zaten.. o yuzden az degil
Koalaannesi0610 Ygd_ oğlumda 25 aylık 15 kilo 91 cm ama hemşire demişti iki gün öncesi kontrolümüz vardı sizinki normal yani tam olması gerektiği gibi öyle demişti çünkü korkulacak birsey yok bnce
ezgicomert Ygd_ şubatta 3 yaş olucak oğlum henüz 13ü göremedim 12buçuk gibi yada az fazlası, sizin iyi bence
Irmakmelegim Ygd_ normal bence kziim 27 aylık şuan 12 kg 90 cm mesela 2.5 yaşındadır anca 13 kg olur muhtemelen
delirmeceler Ygd_ ikizlerimden oğlum 25 aylık 16.30 boyu 97 cm kızım 12.45 91 cm boyla ve hareketle alakalı tabi yiyen yemeyen çocukta etken bence iyi kilosu
biradamavisi Ygd_ 28 aylık 13 kilo oğlum. Bir türlü kilo almıyor aylardır. Tahin falan kilo aldırır diye yediriyorum ama yok. Aşırı hareketli. Boyu da 90. Boyu da önden gidiyordu o da durdu günlerdir buna da kafayı taktım iyi mi besleyemiyoeum diye. 😢