Mi_mii Kızlar 2.5 aylık bebeğim kabız ne yapsam kakasını yapamıyor bu yüzden karnı sertleşiyor. Yaptığı zamanda zorlanıyor ne yapabilirim başına gelen anneler var mı?
1_erkekannesi Mi_mii Benimde oğlum öyle olmuştu eltim Zeytinyağı yağı sıktı ppoposuna ve akşam yaptı kakasını
Mi_mii Snglkargc_0107 Doktorda normal dedi ama bazen 12 günü geçiriyor yapamıyor gaz damlası tek verdi oda işe yaramadı
1_erkekannesi Mi_mii Şırıngayla sıktı çok az . Yok hiç acımadı aksine rahatladı kucağımda uyudu 3 saat ilk kez 😅
Mi_mii 1_erkekannesi ağrıtırım diye yapmaya cesaret edemem ben ama yarına kadar böyle devam ederse eşime yaptırırım artık mahvoldu çoçuğum ağrıdan
Snglkargc_0107 Mi_mii mama veriyorsanız içine zeytinyağı da koyup deneyin olmadı belki de öyle fayda eder içince
1_erkekannesi Mi_mii Çok az girecek ucu zaten tedirgin olmayın bende yapamazdm doğru diyorsunuz ama hiç canı yanmıyor aksine rahatlar
Snglkargc_0107 Mi_mii bi kaç arkadaşım onun gaz yaptığını söylemişti belki bebekten bebeğe değişir ama ben sma optipro kullandım