balkaymak__ Hepsini çok uyguna veriyorum neredeyse 1 2 kere giydirdim tertemiz lekesiz deforme asla yok
balkaymak__ Çiçekli tulum 6 9 ay ama kalıbı biraz büyük 12 aya da olur.Lc waikikiden almıştım.Fiyatı 170 tl
balkaymak__ Yürüteç 220 tl oda tertemiz dediğim gibi sadece bir oyuncağı düştü alırsanız düşen oyuncağı da gönderirim
balkaymak__ Deletedmom_106 hanımefendi iyi günler gidip sitelerine bakarsanız fiyatlarının iki katı olduğunu görürsünüz zira burda boş boş hiç araştırma yapmadan dan diye yorum yapamazsınız.
balkaymak__ Deletedmom_106 bu fiyatlardan aşağısı bedava kullanıcı adınızı ben boş konuşan biriyim diye değiştiriniz
Deletedmom_106 balkaymak__ jsjsjs 100 liranın altında takım yok zamanında siz bile o paraya almamışsınızdır . Boş konuşan die saldırmayın eleştiri sadece
06noname Deletedmom_106 sonuna kadar haklı bir yorum kusura bakmayın @balkaymak__ ama arkadaş haklı zamanında aldığınız ücretinde koymuşsunuz resmen neyse iyi satışlar size
Yagmur_24 Deletedmom_106 ne kadar şanslısın tadını çıkar gerçekten insanın pili bitiyor r türlü dinlenememekten.. hem uyu hem gez acıma yorulur anam die😂😂🌺🌺🌺