Maysun Acemiannecik umarım bizde yanlış hesaplamış oluruz ben çok kilo aldırdım diye korktum ne bileyim😐
Maysun Acemiannecik aslında zeytinyağından sonra bir kaç sefer öyle ishal gibi oldu ama çok sık sık yapmadı. Ben gazına iyi gelsin diye vermiştim zeytinyağı sonuçta ne gibi zararı olabilir ki dedim😑
Maysun Caglamm123 benim bebekte uykudan uyanmadı sarılık geçirdi beslenemedi benim sütüm gelmedi sariliktan sonra annem çocuk uyusa bile uykusunda biberonla mama verdi. Mamada ayına göre kilolu yaptı bebeği tabi.eger ayına göre normalse sıkıntı etmeyin bence. Bende fazla kilolu diye üzülüyorum🤦♀️
2YildizAnnesi Maysun sütünde belki yaglidir, yariyor olabilir canim. Sadece Zeytinyagin o kadar yariyabilecegini düsünmüyorum. Bebegin Zaten yavas yavas hareketlenir iyice. 4.-5. Aydan sonrada kilo alimi yavasliyor.
Maysun Caglamm123 3 aylik olacak bebek 3400 doğdu. Beslenemediği için sarılık oldu 3200 e düştü. Şuanda da net kilosunu bilmiyorum biz kucagimizda tartida tartılıyoruz 7500 cikiyo. Sağlık ocağına gidince öğrencem artık gerçek kilosunu
2YildizAnnesi Caglamm123 benimkide ayni, üstelik ek gidada veriyorum. Sanirim cok hareketli oldugu icinde yakiyor fazladan
Mires Maysun ayda kaç kilo aldı peki benim bebeğim zayıf belki bende yaparım 😄 ne kadar koyuyorsun zeytinyağını?
Maysun Mires ne kadar kilo aldığını hesaplayamadım bebek ağırlamaya başladı bir tatilalim bakalım dedik ayına göre fazla çıktı. 120 cc mamaya bir çay kaşığı koydum dolu dolu çay kaşığı değildi. Günd3 bir defa manasına koyup verdim
Maysun Esmaky kabizligindan değil gazına iyi gelsin diye vermiştim zeytinyağını öyle duydum ne olacak zeytinyağı ne zararı olur ki dedim verdim