Maysun Zeytinyağı bebeğe kilo aldırır mi? 3 aylik bebegim var kilosu fazla günde bir defa mama veriyorum ve mamaya zeytinyağı katıyordum kilosu ondan olmuş olabilir mi acaba🤦♀️
sabirsizbebek15 Maysun evet aldırıyor bende gazı vat diye namasına koyuyordum hergün bir kere. Bir ayda 1800 almıştı. Sonradan anladım zeytinyağından olduğunu
Maysun Cinarinmelek_annesi07 dışardan görenler çok şişman bu diyo sismanlikta iyi bisey değil tabi. Aslında ben bilmeden yaptım rahat rahat kakasini yapsın diye düşünerek yaptım kilo aldırdığını biliyor olsaydım vermezdim bundan sonra vermezsem düzelir mi acaba ya😐
Cinarinmelek_annesi07 Maysun doktoruna soyle bence veya saglik ocagindaki ebene en iyisini onlar bilir
Caglamm123 Maysun gerçekten kilo aldiriyo mu kızım 6 aylik oldu 7 kilo denesem zararı olur mu mama kullanıyoruz
Maysun Mires gaz sancılarına iyi geldiği söylendi bende yaptım kilo acısından sorunumuz yoktu ama zeytinyağının kilo artıracağını bilmeden yaptım bilsem yapmazdım
Mires Maysun ayda kaç kilo aldı peki benim bebeğim zayıf belki bende yaparım 😄 ne kadar koyuyorsun zeytinyağını?
Maysun Mila2112 bize izmirden akrabalardan geliyo marka olarak nerden alıyorlar bilmiyorum su şişesinde geliyor
arslaninannesi98 Bebeğin kilosu fazla ise neden mama veriyorsunuz? Zeytinyağını ilkkez duyuyorum bizde kaka için çok yardımcı oluyor
Maysun arslaninannesi98 sütüm yetmedi başta mamayla başlamıştık zaten zeytinyağı normalindende fazla kilo yaptı yani onu demek istedim.
Maysun tbc gidip tarttirmadik evdeki tartiyla kendi kilomuzla kucakta hesapladık aslında. bizim bu hesaba göre daha tam 3 aylik olmadık 2 ay 23 günlük bebek 7500 cikiyo🤦♀️