ozgeAK06 Sevgili anneler bebek kıyafetlerinde yemek lekelerini çıkarıcı etkili leke çıkarıcı önerebilir misiniz? Ya da nasıl yöntemler uyguluyorsunuz?
Umutveannesi ozgeAK06 ebebeğin leke çıkarıcı baby me kullanıyorum çok memnunum. Toz olanını değil sıvı olanını. Kıyafete sıkıyorum yarım saat ya da bir saat sonra çitiliyorum öyleyken kirli sepetine atıyorum bir daha kıyafetler ne zaman yıkanırsa onlarla birlikte makinaya atıyorum. Çıkmayan hiç bir leke olmadı şimdiye kadar. Kıyafete sıkmadan makinaya da dökebilirsiniz
sessizkuzucuk ozgeAK06 Toz baby me kesinlikle işe yarıyor. Çıkaramadığım eski lekelere de iyi geliyor
sifirekran_bolkitap E bebeğin kini kullanıyorum ben güzel bence yemek lekeleri için beklerse zor çıkar bulaşık deterjanı ile lekeyi yıkıyorım kurutıyorum sonra makimeye atıyorum.
Bjk Umutveannesi ben vanish kosla kullanıyorum çok memnun değilim açıkçası, peki Baby ne tuvalet lekesine de iyi geliyor mu
Yigitefe_23 ilkanneligim9 çıkarıyor ben kovaya kıyafetşeri koyuyorum sonra beby me toz leke çıksrıcıyı dök yorum sonra kaynamış sıcak su döküyorum biraz bekliyor sonra sopayla karıştırıtorum çıkıyor sonra makineye atıyorum yıkıyorum
Adenkom Domol sprey leke çıkarıcı aldım beğendim ama bu bitince bildiğimiz beyaz sabun alıp lekeye sürmeyi denicem
belus Bebeğimin nerdeyse bütün çıtçıtlı üstleri demir damlası oldu yıkanınca çıkmadı kaldılar öyle, üzerinde de aylar geçti şimdi leke çıkarıcı denesem olur mu?
Zehrass ozgeAK06 beni de rahatsız ediyor ama leke çıkarıcıların çoğu zararlı kimyasal dan oluşuyor. Doğal yöntemini bilen varsa çok memnun olurum.
Sumelsa2134 Zehrass homm bitlisel öneririm hem bitkisel tarım bakanlığınca serfikalı ben üye oldugum icin yüzde 30 indirimli alıyorum ürünleri
sifirekran_bolkitap Esruli ben bekletmeden yapıyprum ama yine de denemek lazım lekenin türü de önemli yemek bulaşığı ise bulaşık deterjajı daha iyi ama çimen de filan o kadar başarılı değil
Kardelenidil Bende minoris ün leke çıkarıcı spreyini kullanıyorum, bir kaç günlük kaka lekelerini bile çıkarıyor 🙈 çok memnunum