Tatlican Tortilla_ Komsu icin gayet iyi limit canm .ayrica utanilacak para degil ama bence birsey al derim
beyzacmvrc Tortilla_ haa o zaman doğru 😁 İki kişilik kahvaltı seti olabilir bence ya eşiyle kendine özel. Yani kullanır bence pasta setinden falan daha iyi duruyor ya da sık bi fincan takımı ikisinden birine sevinirdim çok kahve icen biriyse fincanids begenebilir
Tortilla_ beyzacmvrc Kahve seviyor filtre kahve makinesi aldı hususi düşün hani bütün elektronik aletlerin en iyisi de var. Onu almaya kalksam var diye vazgeçiyon. Aklımı okudun 2 kişilik kahvaltı takimlarina baktım şimdi. Hoşuma gidende oldu. Ona yönelirim gibii
Mrv-nil Tortilla_ evet para vermek biraz garip oluyor harçlık gibi 😂😂 onun yerine bulabilirseniz 0,25 gr alıp takabilirsiniz bnce
Rez Tortilla_ çok güzel Kasım ayı indirimleri başlamış, madamacocoya bakın derim, güzel aksesuar ya da tabak çanak var , ya da yine mağazadan bütçeniz kadar hediye kartı
AviL06 beyzzsenturkk_ ahh öyle demeyin ben de evlenirken herkes borcam getirir diye hiç almadım kimse de getirmedi 😂 gittim kendim aldım mecbur 🤷🏻♀️ @Tortilla_ eğer herşeyi varsa para vermek en mantıklısı 🌹 kendi ihtiyacını kendisi alır 😇