Tortilla_ Kızlar üst komşunun nikahına gidemedim. Ev hediyesi almak istiyorum. Ama herseyi var ne alabilirim. Nevresim olmaz gördüm dolap dolusu havlu keza öyle. Tekstil ürünleri dolu dolu . Mutfak gereçleri de var. Ben ne alabilirim fikir verin
Tatlican Tortilla_ Bana eltim salon takkmi almis ama eskisi gibi olanlardan degil 5 parca sadece konsola masaya bide yatak odaya 3tanesini koydum cok sevindim ve begendim, Baska biri Fincan getirdi ,caydanlik,aksesuar olabilir
beyzzsenturkk_ Deletedmom104 zibilyon tane borcam geldi bana da hediye kaldı kutusunda öylece gerçekten hediyelik eşya = borcam ya herkes mi aynı seyi alır😂😂😂
Tortilla_ AnnaKarenina_ Aslında mantıklı ama şöyle birsey var salonu boş biraz çünkü çok geniş bir ev değil ve taşınma ihtimali olduğu için salonu boş tuttu
Tortilla_ Selimikomom Yavrum para vercem de en fazla 500-600 Tl limitim onu da insan vermeye utanır. Kendisini severim ama aşırı samimi değilim annesiyle çok samimiydim
AviL06 beyzzsenturkk_ ahh öyle demeyin ben de evlenirken herkes borcam getirir diye hiç almadım kimse de getirmedi 😂 gittim kendim aldım mecbur 🤷🏻♀️ @Tortilla_ eğer herşeyi varsa para vermek en mantıklısı 🌹 kendi ihtiyacını kendisi alır 😇
beyzzsenturkk_ Deletedmom104 orası da öyle ama şık bir tabağa tercih ederim çok güzel salata kaseleri çerezlikler sunumluklar var borcam ne biliyim ya 🥹
beyzacmvrc Tortilla_ 500-600 TL az mı kız 😂 Komşu yani ne kadar sevsen de 😂😂😂 Ya dekor ürünü alcn ya da klasik fincan takımı vs
Tatlican Tortilla_ Komsu icin gayet iyi limit canm .ayrica utanilacak para degil ama bence birsey al derim
Tortilla_ Selimikomom eşime kalsa gram yada çeyrek takacak ayıp olur diye. Bir tarafımızdan borç fışkırıyorken 😂
Tortilla_ @beyzacmvrc aklıma ilk pasta seti ve 2 kişilik kahvaltılık seti geldi. Oturduğumuz binanın mutfak dolabı yok denecek kadar az olduğu için onada koyacak yer sıkıntısı yaşar diye vazgeçtim. Fincan takımı geldi baya şık bir takım da buldum ama bilemedim
beyzacmvrc Tortilla_ hepsi de olabilir ☺️ Ya yeni evlendiyse herşeyi vardır muhtemelen Ben gelen şeyleri kaldirdim genelde arada kullandığım da oldu tabi
Tortilla_ beyzacmvrc Daha bugün nikahı oldu işte. Öfff vallaha en son aklıma şey geldi baya takımlı bir pijama takımımi alsam dedim. Biri de saat al dedi