Kader_dmrbs Dezemet şuan da eskiye bakarak daha iyi ama tabiki devam ediyor uzatmalar oluyor arada ama gittiğimiz terapist geçici kekemelik olduğunu söyledi bu yaştaki erkek çocuklarında görüldüğünü söyledi ve sonradan geçtiğini söyledi
Yeniann3 Kader_dmrbs merhaba canım benim oğlumda 3.5 yaşında. Bi cümle kurarken aynı kelimeyi tekrar ediyor bir sonraki kelimeyi söyleyemiyor. Tekrar edip duruyor bu yüzden. Sizinkide böyle mi acaba
Kader_dmrbs Yeniann3 merhabalar evet öyleydi hatta söylemiyordu daha yeni yeni düzelmeye başladı hala daha bazen yapıyor ama azaldı terapistte götürdük bir kaç farklı yere gelişimsel kekemelik olduğunu söyledi yani belirli bir yaştan sonra geçiyormuş
Gamzeumay MaMommy maalesef. Bazen düzeliyor hiç bir sıkıntısı olmuyor sonra gene başlıyor 1-10 gün arası sürüp bitiyor
Sanaelpencedurmam Gamzeumay merhaba ben kızıma gece yatarken bir dua okuyorum 21 kere 41 bir gün boyunca sürecek. Bayağı faydası oldu tavsiye ederim
MaMommy Sanaelpencedurmam bizimle de paylasır mısınız kızınız nasıldi nasıl kekelıyordu Allah hepsinin şifasını versın
Gamzeumay Sanaelpencedurmam evet Rabbişrahli Sadri ve yessirli emri vahlul ugdated min lisani şeklinde okuyoruz bizde bunu devamlı değil ama kızıma da öğrettim her akşam uyurken kendisi de okuyor. Çok şükür bu ara düzeldi İnşallah tekrarlamaz 😌
Sanaelpencedurmam Gamzeumay amin inşallah çok zor gerçekten. 41 günü tamamladım ben bide sizin yazdığınızi okuyayım 41 gün daha şifa Allah’tan