smileanne Merhaba bebeğim 1 yaşında ve demır eksikliği var. Hiç bır sekılde ne damla ne de şurup kullanamadık hep gerı çıkardı tükürdü. Doktora goturduk 2 gün önce değerlerinin gerçekten düşük olduğunu söyledi. Normalde 20 falan olmalı ama seninki 6 dedı. Ikı gündür tekrardam sürüp içırmeye calıstım ancak yıne içmiyor. Çok kötüyüm moralim çok bozuldu gerçekten. Ya bu demır takviyesinin başka sekılfe karsılanma ihtimali yok mu? Serumla falan verılıyor mu? Başka çaresı var mı? Bılen annelerım lütfen cevap verırsenız cok mutlu olurum
metehaninannesiiii smileanne yediği şeylerin icine damlatabilirsin su icecege zaman bardagin içine damlat suyla ver yada ekmek severse ekmege damlat ver tadı belli olmuyor
Bebitombuyuyor smileanne iştahsızsa çinkosunada baktır benim cocumda öyleydi çinko eksikliği vardı takviye verdi doktor nerdeyse beni yiycek
Dlk55blt-rdvn smileanne sizi en iyi ben anlarım aynı durumu yaşıyorum emmek dışında ağzına hiç bişe sürmüyor, bebek dediğin muzu sever, karadut özünü sever ,yayla çorbası sever ama bizimki hiç birini mi sevmez yok anam yemiyor damlaları da içmiyor ger çıkarıyor
aura_meselesi_bu_sekerim Ben küçükken annem ekmeğe damlatıp verirmiş Bi çokokrem verirmiş peşinden demir vitaminli ekmek içini yedirirmiş Şimdi ki doktorlar ne der bilemem ama o şekilde 3 yaşına kadar tüketmişim demir vitaminini
Bebitombuyuyor senuray normalda 5 kex kaka yapardı. Şu an bire düştü. Çinko genelde ishali durdurur. Belki o dönem başka bişide kullanmışsındır.
smileanne Dlk55blt-rdvn vallahi benimki de öyle ne kahvaltı yapıyor ne yemek yıyor. Sadece emıyor. Yemek yese o ara kandırır ağzına surubunu koyarım ama yok yemiyor. Çikolata köyde önüne dönüp bakmadan sadece oynuyor yıyeceklerle
metehaninannesiiii smileanne nadir su icerse suyun icine damlatin suyu ihmal etmeyin vucudu susuz kalirsa diger hastaliklara yol acar surekli teklif verin
Gulumseee smileanne biraz önce bende başlık açtım bize de aynı şurubu yazdı ve benim oğlumda hiç bir şekilde şurup damla içmiyor iştah yok bebekler için ilaç şırıngası varmış ayrı onu söyledi kızlardan biri yarın eczaneye soracağım bende
pinkooo_02 smileanne yok ilacın adını sormadım canım demir eksikliği var demişsin ya benim oglumunda ferritini düşük ferritine demir aynımı acaba sizinde ferrtirinimi düşük diye sordum