Almilosum benaslindayohum rica ederim bana kantoron hic iyi gelmemisti. Ama emin olabilirsiniz emerse hersey o kadar iyi gelecekki inanamazsiniz. Seveceginize eminim ama iste lohusalıkta herşey üst üste geliyor çünkü bedenin tamamen değişiyor. Siz canınızı sıkmayın pozitif düşünün yeterki guzel annecik🌼
benaslindayohum Almilosum evet 15 günde o kadar bunaldım ki 2 bebekli hayata adapte olmak zor, bu yaralar zor birazcık düzen oturtup kendime gelmem lazım
hzlyla26 benaslindayohum ilk 5 ay benzer problemler yüzünden sağarak besledim sonra canıma tak etti emzirmeye başladım cok cok zorlandım cok canım yandı ama 2 hafta içinde göğüs uçlarım da düzeldi bebeğim de çenesi kuvvetlendiğini için güzel emmeye başladı. Evet çok büyük rahatlıkmış emzirmek ama inanın o yaşadığım kötü günler sebebiyle bende hiç sevemiyorum bunun bebeğimle bi alakası olmadığını bilip kendimi de suçlamıyorum üzülmeyin umarım her şey bebeğiniz biraz daha büyüdüğünde düzelir.
BabyBerry benaslindayohum geçer geçer merak etmeyin sonra şaşıracaksınız bi bakmışız kahvaltı ederken emziriyorsunuz evde yürürken emziriyorsunuz her şey çok güzel olacakkkkk
Tgbsahn benaslindayohum bende dememiştim başlarsa ilk doğumum ve göğüs yarası yaşadım aşırı derecede kanayacak kadar acı çekiyordum lansinoh krem al deiler aldım işe yaramadı pomad krem sür dediler sürdüm işe yaramadı zeytinyağı sürdüm ancak o rahatlattı onda da bir buçuk ay sonra ancak düzeldi ama mama vermek istemedim ağlaya ağlaya emzirdim sizde sevmeseniz bile bebeğiniz için emzirmeyi bırakmayın derim
miniciikbalannesi İlk günler yara oldu çok agrıyordu kabuklanıyordu her emzirmeden sonra madecasol krem sürüp tekrar emzirmeden önce yıkadım bir hafta kadar böyleydi sonra hiç yara falan olmadı krem de sürmedim
AAslan4672 benaslindayohum Bende göğüs pompası kullandığım icin yaralar oldu cok acıyordu ama disimi sıkıp emziriyordum cok küçüktü karışımlar denedim tereyağ zeytinyağı falan ise yaramadı sadece sıvı kakao yağı sürüp 5 dk havalandiriyordum göğüslerimi o şekilde 1 haftada toparladı tekrarlamadi daha sonradan da
Hazal-askin benaslindayohum inşallah canım lansinoh göğüs kremini denemediysen öneririm benim o krem sayesinde hiç yaram bile olmadı