aysimafurkan Merhaba hanımlar. Bebeğim 4 aylık ve böbreklerinde genişleme tespit edildi. Bir böbreği 6 bir böbreği 7.1 büyüklüğünde çıktı bu durumu yaşayanlar var mı? Çok korkuyorum lütfen bilgilendirirseniz çok sevinirim🙏
1_anne aysimafurkan korkmanıza gerek yok benim Bebeğimin de sol böbreğinde büyüme var 6 ayda bir ultrasonla kontrol ettiriyoruz
Iki_pasa_annesi aysimafurkan benim oğlumda da var hamilelikten beri 6 aylık olcak sol böbreği 4.5di en son iki hafta sonra kontrolumuz var biz her ay gidioz inişli çıkışlı oluyo bı dusuyo bı yükselio
17072023baloglum aysimafurkan cok asiri bir yuksek deger degil benim oglum anne karnindayken baslamisti en son 45 gunlukken bakildi 9 ml falandi 20 gun sonra falan kontroli var. Bu zamana kadar hic birdey yapmadik
1civcivannesi aysimafurkan kalça çıkığı için gitigimizde bizde de çıktı 20 gün sonra tekrar götürdüm normal di kuculmustu
aysimafurkan 1_anne doktor pek iç açıcı konuşmadı bizimle bu durumlarda bazen idrar kaçağı olma riskinden de bahsetti sizde böyle bişey yoktur inşallah büyüdükçe geçiyor da diyorlar kafam allak bullak
aysimafurkan Iki_pasa_annesi evet ya en son sol böbreği normale dönmüş dediler bi gittik sonuç bambaşka çıktı
Therektor Benim bebeğim de de var yarın sintigrafi çekecekler bende endişeliyim. Çektirmek de istemiyorum bebeğim 3,5 aylık
17072023baloglum aysimafurkan sunnet oldumu bebeginiz. Bazi bebekletde sunnet derisi pipi ucunu tikadigi için çiş yapamiyormus buda sebep olabiliyormus bizim 45 gunlukken. İdrar enfeksiyonundan antibiyotik inge yaptırdım bu gidisimdede devam ediyorsa genisleme sunnet yaptiracagiz doktorumuz sunnet onermisti
17072023baloglum aysimafurkan nefrolojiye godterin isterseniz bizim cocuk doktoru oraya gonderdi 23 mldi 40 günlükken 45 gunlukken nefrolojiye gittim 9 ml dedi
aysimafurkan 17072023baloglum bizde nefrolojiye gidiyoruz size çok ayrı boyutlar söylemişler çok yanıltıcı oluyor
SevimliHayaletCasper aysimafurkan bizde de vardı. Renkli film çekildi idrar kaçağı sebebiyle genişleme varmış. Sonra geçti kendi kendine korkulacak birşey değil. Sintigrafi (dmsa) istediler biz çektirmedik
17072023baloglum aysimafurkan bize onermistide cok kucuk dir biraz daha beklemk istedik bu gudisimde net siylerse yaptiricam
17072023baloglum aysimafurkan 13 ml. Olani cocuk doktorumuz. Soylemisti. 9 ml de baka sehirde tip fakultesinde nefroloji söyledi dususe gecmis 3 ay sonra kontrol dedi bakalim çiş az yapiyor bezleriniz hic dolmaz ole aman aman
1civcivannesi aysimafurkan insalah canım ben de çok korkmuştum uykularım kaçmıştı ama çok şükür bişey çıkmadı bu ay tekrar goturucem takibi birakmicam
yonca03 aysimafurkan bizimde bobrek kanallarindan biri genis 4mm en son 2aylikken bakildi. Bu ay tekrar gidicez 6aylik olduk. Doktor korkulcak bisey olmadigini soylemisti. Nefroloji bolumune gidicez