Kuzeymomss slnrcn Molfix pure&soft daha yumuşak fakat çizelgesi yok. Normal olan molfixte normalde yumuşak ve çizelgeliydi fakat yeni nesili çıktı ve daha inceltmişler çizelgeliyide kaldırmışlar. O yüzden size molfix pure&softu öneririm
Umisko Kuzeymomss slnrcn pure and soft kullanıyorum yaklaşık 3 aydır , çiş göstergesi var yumuşak bir bez pişik yapmadı ama biraz kalın diğer bezlere göre bence
Oglum00 Kuzeymomss ben 8 aydıe normal Molfix kullanıyorum çizelgesi hep var evet biraz incelmiş ama sızdırma falan yapmıyor
zumra-19 Ben bebeğime molfix pure soft kullandım bi süre gerçekten çok iyi bi bez koku yapmıyor prima ile aynı bence normal molfixten biraz pahalı sadece
Umisko Kuzeymomss evet sarı çizgi var mavi oluyor yeni de aldım geçen hafta , 2 ve 3 noları kullandım 3le devam ediyorum ikisinde de vardı . 4 numarada olmayan bir fotoğraf paylaşmışlar internette ama nedenini bilmiyorum
Kuzeymomss Oglum00 Yalnız yeni nesil molfixin ıslaklık göstergesi yokki. Hatta çoğu kullanıcı bundan şikayetçi