Elifinannesiiiiiii Kızlar 6 ay önce doğum yaptım ve doğum yardımı için başvuruda bulundum fakat 6 aydır e devletten bakıyorum ve ödeme aşamasında diyor. Sizler başvurdunuz mu veya herkesinki böyle geç mi yatıyor bilginiz var mı?
zeyneperll Elifinannesiiiiiii bende 17 gün önce başvuru yaptım ödeme aşamasında diyor ne zaman sonuçlanır bilmiyirum PTT ye gidip sorabilirsiniz belki
Gupssse Elifinannesiiiiiii başvuru e devletten oluyor mu illa kuruma mi gitmek lazım? Bu arada ilk bebegimde başvurdum ödeme aşamasında diyordu uzun süre sonra nereye baktım hatırlamıyorum ptt ye yattığı görünüyordu biraz inceleyin olmadı ptt ye gidin yatmıştır simdiye
Elifinannesiiiiiii Gupssse PTT ye hiç gitmedim hep e devletten baktım dur bir de yarın pttt ye sorayım. E devletten başvuru olmuyor bu arada kuruma gitmek gerekiyor
yase75 Bende iki ay önce başvurdum sordumda ne zaman yatar diye 6 ayda süre bilir dedi 8 ayda sürebilirmiş
m_kubra_m Nerde başvuru yapılıyor Aceba bende doğum yaptım 2 ay önce ama daha başvuru yapamadım nerden nasıl olacak
Elifinannesiiiiiii m_kubra_m sosyal hizmetlerden çocuğun kimliği ile yapabilirsin bulutkeziban sosyal hizmetlere gidip yapabiliyorsun
Sevindaniss Elifinannesiiiiiii ptt ye gidip sorgulatın e devlette bazen sistem hala ödeme aşamasında gözükeniliyor