sifirekran_bolkitap tekbasimabakiyorum Çok faydalı paylaşım oldu çok teşekkür ederim izninizle yorumunuzu kopyalayıp arkadaşlarıma da göndermek istiyorum, hatta size bir öneri de bulunmak isterim keşke bu konuyla ilgili bir kanal açsanız bizlerde takip etsek😊
tekbasimabakiyorum sifirekran_bolkitap tabii ki. Ne demek 🤗 aslında aklımda uzun zamandır var ama yapan öğretmenler çok var youtube’da. Sıfırdan girişmek biraz gözümü korkutuyor açıkçası. Ama forumda ara ara paylaşım yaparım tabii istek olursa. Bu hafta şu temaya odaklanalım tarzında. Umarım faydası olmuştur. Farklı sorularınız olursa da sorabilirsiniz her zaman
beyzzsenturkk_ tekbasimabakiyorum inşallah tv karsıtları istila etmez simdi 😂😂 postunuzu cok beğendim 🫧
Asilahmet tekbasimabakiyorum kızım 17 aylık oğlum 3 yaşında şuan hellö - okey - yes - no bunlar var şuanlık bizde😄
tekbasimabakiyorum Asilahmet çok iyi bence. Bunları bilip komut alıyor ve telaffuz ediyorlarsa harika. Bu sizin başarınızı gösterir.
sifirekran_bolkitap tekbasimabakiyorum İngilizce şarkılar öğretirsiniz Her hafta belli temalar verirsiniz biz dr taleplerde bulunuruz yanlış anlamayan sizin için şu ekonomide ekstra gelir olur. Bu mecrada insablar saçma sapan hareketlerle milyon izleme alıyorlar. Sizin de bir kitleniz olacaktır mütevazi de olsa. Umarım yaparsınız 😊
sifirekran_bolkitap tekbasimabakiyorum Bu arada benim oğlum 14 aylık biz de şuan şarkı söylüyoruz bir de resimli ingilizce kitaplarımız var kurmay elt var, mk publications var Kitap olarak önerileriniz var mı
Asilahmet tekbasimabakiyorum teşekkür ederm bu şekilde düşünmedim hiç bende onlarla konuşuyorum ne kadar ilerleriz hiç fikrim yok şuanlık😅
tekbasimabakiyorum sifirekran_bolkitap Ben kurmay için beşinci sınıf kitabı yazmıştım pandemide :)) MM ve Macmillan çok iyidir. Bebop and Friends kullanabilirsiniz. Bir de şu siteyi mutlaka ziyaret edin: https://www.anglomaniacy.pl/ Burada bir sürü kelime kartı var. Seslerini dinletebilirsiniz.
hhacerozer Merhaba kızım 14 aylık cocomelon adlı Youtubedaki ingilizce şarkıları arada nadir kızıma dinleniyorum kulağı alışsın diye onun dışında ne yapılabilir acaba
tekbasimabakiyorum hhacerozer cocomelon dinletebilirsiniz ama sakın izletmeyin çünkü aşırı hızlı geçişi sebebiyle Overstimulation dediğimiz sorunu oluşturuyor ve bu yüzden yasaklı izletme listesinde. Siz İngilizce biliyor musunuz? Önerilerim buna göre değişecek
PatronBebek tekbasimabakiyorum örneğin; duolingo, voscreen,monkey junior, lingokids. Paylaşımınız için teşekkürler yararlı olmuş😊 bu uygulamaları indirdim ama çocuk için uygun değil 13 yaş üzeri. Uygun olanlar da ücretli Daha küçük cocuklar için tavsiyeniz var mi acaba
tekbasimabakiyorum PatronBebek yok ben zaten büyük çocuklar için yazdım onları :) küçükler için anglomaniacy sitesine bakabilirsiniz
dlkuznnn tekbasimabakiyorum kızıma ms rachel videolarını dinletirdim 6 ay öncesi şimdi 8 aylık dışarıda durmadığında yada evde arada bi açtığımda cok bakmaz ama onun sesini duyduğunda cıldırır. Normal çizgi film vs dikkatini de çekmez.
-Mabel tekbasimabakiyorum Yarım yamalak ingilizce bilen anne, birden fazla dil bilen babayla nasıl yola başlayacağımızı asla bilmediğimiz için sürekli erteliyoruz 🥲