mehtapppppp Çam ağacı süslemek günah mı? “Kim herhangi bir gruba benzeşirse o da onlardandır.” (Ebu Davûd, Libas 4) hadisinde de belirtildiği gibi, Hristiyanlar’ın adetlerine uyum sağlamak ve onlara benzeşmek, İslam dininde yasaklanmıştır.
Minnakordek Ayy şahsi fikrim ve düşüncemi söylüyorum niyet önemli yeni bir yıl yeni kararlar bunun İsa ile Hristiyanlık ile benim açımdan bir ilişkisi yok onlar inançları açısından kutlar ki artık inanç için kutlayan da çok azaldı
Miranalimom Prensesannesii44 ortada bi konu varsa herkes fikrini beyan edebilir . Ama saygi çerçevesinde . Bi sürü hadis var herkesin akli fikride var çok sükür arajtirabilirler ..
Prensesannesii44 mehtapppppp diyanet 9 yaşında çocuk evlenebilir de demişti zamanında o caiz ama ağaç süslemek haram vay be ne güzel
Cocukgelisimcimomy Kaanmoms yılbaşı için süslemeyin o zaman Hristiyan adetlerini yerine getirdiğimiz için uygun degik ama başka zaman alıp susleseniz günah olmaz ki oraya bizim dini figürleri veya ay yıldız vs. Koyarsanız eğitici de olur
Eymen2121 Prensesannesii44 ağaç süslemek günah değil zaten normal bir günde yapsın çocuğu sevinir ama yıl başına özel yapımca Hıristiyanlara özeniyorlar diye günah
Biroglanannesiiii Prensesannesii44 Kurunca fotisini atacağım buralar da 2 ay çok böyle postlar olacak senden de Işıl Işıl beklerim güzel bir tree 😂
Prensesannesii44 Biroglanannesiiii oğlum hep şey diyo anne renkli renkli ışık alalım odasını Ankara gazinolarına çevirdi dhsh ağacımız da gariban gibi bom boş duruyo dolapta😂😂😂
Biroglanannesiiii Prensesannesii44 Benim daha 15 aylık anlamıyor ağacı kurunca umuyorum ki yıkmasın 😂😂
blackpink Kaanmoms benim annemde cok sever her yıl düzenli indirir depodan süslerdik bende bebeğim görsün dikkatini çeker belki diye düşünüyorum ama almak istiyorum ama tabiki bence bir hristiyan adeti tabi Müslüman biri olarak neden özeniriz oda ayrı konu sadece renkler görsel olarak dikkat çekiyor gerçi🖖