Sese Kızlar daha önce bu siteden alışveriş yapan varmı? İlk defa alışveriş yapacağim ama korkuyorum vallahi. Güvenilirmi? Kumaşları nasıl? Beden olarak tam kalıpmı almalıyım yoksa bir neden büyükmü alayım. Yardımcı olırsanız çokk sevinirim kızlar ❤
Catlakbiranne Sese Hep ordan alıyorum Beden olarak büyük beden alın biraz kalıpları dar Ama kalitesi çok güzel
Kucucukdunyam Sese 1ay once kziima bitakim aldim parka gidince giydiriyorum iyi cikti ben kziima genelde 1bedne buyuk aliyorum .kalip olarak tam kalip aslinda makineden yiksdm kuculme tiftiklenme olmadi
OptimusPrime Tubasahra Tubaam gerçekten iyi mi orası ya yazlık bakayım diyorum da benim kız LCW bedeniyle 4 yaşında olmasına rağmen 5 anca oluyor. Kaç yaş alayım ordan?
kizlarimbenimherseyim Sese sürekli aldigim yer orası 2 günde geliyor artı alırken mesela bi şey fazla al 5 aylıkkse diyelim 7 gibi alabilirsin
Tubasahra OptimusPrime Canım ben genel de oradan alıyorum.Şort ,tişört,tayt,takım falan aldım.Hep yazlık aldım.Sahra 16 kilo 5 yasına giricek 6 -7 yaş aldım tam oldu. 7 -8 de almiştım onlar azıcık bol geliyor.
Zeliff Sese yaşadığınız şehirde mağazası varsa oradan yapmanızı tavsiye ederim. Beden konusu sıkıntı biraz kızım 3 yaşına girecek oradan 18-24 ay eşofmanı var 5 yaş tişörtü var şuan üzerine tam olan😅 site güvenilir ama görerek almanız daha iyi olur.
Drysmsn Sese kalıtesı güzel alısverıs de yaptım ama 1 degıl 2 beden büyük alın kalıpları çok dar Kızıma 6 yaş kıyafet aldım olmadı 4 yaşında kızım Küçük geldi
keremarasmom Sese beden olarak kesinlikle hepsini 1-2 beden buyuk al kaliplari dar kumaslari da orta kalite bence degmez fiyatlar onceden ucuzdu simdi lcw ile neredeyse ayni
Sese keremarasmom hmm bak şimdi bende kararsız kaldım. Olmazsa pijama takımı falan bakayım. En azından pahalı birşey almayayım deneme amaçlı
OptimusPrime Tubasahra Benim kız biraz uzun. Boyuda iki ay önce falan 17,5du güzel şeyler varsa oraya bir bakayim. 7-8 alayım o zaman yaza nasıl iyi mi olur?