Ozgecomelek01 34 günlük oğlum var gözü açık olduğu süre boyunca emmek istiyor bazen emiyor bazen ağzında tutuyor memeyi çıkartınca aranıyor ağlıyor hiç bişry yapamaz oldum misafir geliyor biz hep emme pozisyonunda doyup doyamadığını anlamıyorum yardım edin 😭
Haribo42 Ozgecomelek01 cnm cok normal daha cok ufak istedigi kdr vermelisin.. sen verdikce sutun gelicek .. ac kalmiyodur bence
Skryeee Ozgecomelek01 bizde oyleydk ve hep istediğinde emzirdim daha sonra düzene giriyor. Bence o şekilde devam edin senin kokunu istyor
Peaceful Ozgecomelek01 ayy biz de öyleyiz ve iki arkadaşım var onlara da sordum onlar da öyleymiş sanırım bu zamanlarda hepsi aynı. Uykuları nasıl
celine61- Peaceful ilk 2 ay kuvvetsiz emdikleri icin iki cekip uyuyorlar memede sakinleşiyorlar. Ama sonra normale dönüyor. Meme reddi yasadıgım da keşke hep emse demistim bende 😂❤️
Ozgecomelek01 Peaceful gece uyumuyor gündüz uyuyor oda gaz sancısı çok oluyor sancısı olmasa daha çok uyucak 😔
mutlular 5kere en az dolu dolu bez alıyorsan doyuyordur.ya memede ya uyku da yada bezi alınıyordur bütün günleri neredeyse 3 ayına kadar böyle inşallah sana yardım eden biri vardır sağlıkla büyüt❤️
celine61- Emziğe alıstırmayı deneyin. Bende cok düsünürdüm hep böyle mi yasıycaz falan diye ama emin olun geciyor 😍simdi bağ kuruyosunuz ve hic bir şeyden anlamıyor bebis. Büyüdükce emmesi kuvvetlenicek ve daha az süreye inicek daha kısa sürede doyucak😊
Ozgecomelek01 celine61- emzik biberon asla tutmuyor çok denedik mama yemiyor acaba doymuyor mu diye aptamil aldım ben verdikçe o kustu 😔
Ozgecomelek01 celine61- hiç düzelmicek gibi geliyor misafir yanında hep emmek istiyor bu sefer çocuk doymuyor felan diyorlar 😭
Songul_hamza Ozgecomelek01 tamm o zaman doyuyordur onun güvene ihtiyaçi var ve sende hissettiği için sürekli memede
celine61- Ozgecomelek01 evet ama sizde böyle söyleyin aynıları bana da söylenmişti gerçekler bunlar 😘verimli ememiyor sürekli meme istemesi normal.
Ozgecomelek01 Peaceful ben kendim kimyon içiyorum hatta iki çay kaşığı oğlumada veriyorum gaz damlası da kullanıyor ama aynı doktor 4 ay sürer dedi
Ozgecomelek01 celine61- uyuduğu zaman 2 saate bir kalkıp emiyor uyuyor ama 3 saat uyanıksa 3 Saatte meme istiyor