Ozgegemen1506 gecekusu_- benimkide 8 ay 23 günlük 5 gündür hiç emmedi sizinki emmeye başladım acaba ne yaptınız bu süreçte agzına almak bile istemiyor agzına alsada memeyi ısırıyor bırakıyor ilk kez başıma bu durum geldi geçici bir süreç mi acaba
dlkuznnn havvamete 2 ay kullandım bizde hala etki etmedi ama tanıdıklarım verdikten sonra uyuyor demeleri şok etkisi yaratıyor bende . Bize 15 damla demişti ben arada 18 , 20 de veriyordum. Ama hala uykuya geçişte sorunumuz var .
havvamete dlkuznnn içeriğinde alkol var diyen de var çocuk uyumuyo da çok kararsızım kullanıp kullanmamakta 🤷🏻♀️
dlkuznnn havvamete içeriği tamamen bitkisel araştırmıştım . Görümcemin çocuğu 3 yaşında veriyorum 10 dk sonra uyuyor diyor vermediğin de ise saatlerce uyanık .ama bize tesir etmedi . Olmadı ilerde tekrar denerim diyorum.
Aren2121 dilarakilic çok uzun zaman olmuş sonrasında ne zaman düzeldi uykularınız bizim şimdiye kadar iyiydi 8.ayda gitti tüm uykular 😢
Aren2121 dilarakilic ben de bitik bir haldeyim 😢 gündüz uykusu geliyor ama asla uyumak istemiyor gece de sürekli kalkıypr
dilarakilic Aren2121 olabilir ya anlayamıyoruz kim bilir ne dertleri var 🥺 ama geçiyor korkma eğlenceli günler yaklaşıyor 🥰