dilarakilic Güzel anneler yardımcı olun. Ne gündüz uykusu kaldı ne gece 🥲 sürekli bi memnuniyetsizlik bi mızmızlık var bebeğimde 🥲 atak mı uyku gerilemesi ne var bu ayda neee delirmek üzereyim. 8 ay 19 günlüğüz..
mutlubianneyimm12 dilarakilic 8 ay 22 günlük size anlatamam bu yaşadığımoz uyku problerimini 😭😭 sallayarak uyuyordu normalde ama ayağıma koyduğum an kaçıyor uyku gözünden akıyor aslaaa uyumak istemiyor doktorumuz diş ve atak dönemi olduğunu söyledi 9.10. Aylarda artık düzene girer dedi ama bu süreç beni mahvettiii
Nurrelaaa dilarakilic Bizde 8 ay 20 günlüğüz maalesef atak döneminde, gündüz uykularında sorun yok ama gece çok sık uyanıyor hemde ağlayarak. Bu bi süreç geçeceğini hatırlayarak sabrediyorum
beyzzsenturkk_ dilarakilic 8-10 ay arası atak var atakla dişe denk gelirseniz en kötüsü biz hem atak hem diş yaşıyoruz
Alparslanim1 mutlubianneyimm12 canım merhaba neye düzene girer dedi doktorunuz anlamadım valla kafayı yicem
dilarakilic Nurrelaaa iki gündür gündüz de uyumaz oldu. Tekrar tekrar uykuya döndürmekten başka iş yapamaz oldum ve çok sıkıcı bi hal almaya başladı 🥲
Alparslanim1 Nurrelaaa noktası noktasına aynıyız gündüz sorun yok gece öldürüyor beni hemde sanki diri diri Sünnet ediyor muşuz gbi öyle bir ağlama dışarıdan duyan işkence yapıyorum sanır o derece 8 ay 26 günlüğiz bizde
dilarakilic beyzzsenturkk_ sanırım oğluşum da iki durumu aynı anda yaşıyor. Kontrole gittiğimizde dişi de sorucam bakalım :(
dilarakilic tekbasimabakiyorum şuan 4. Ay kadar zorlanmıyorum sanki ya da yorgunluğa mı alıştım bilemiyorum ahshshs
mutlubianneyimm12 Alparslanim1 uykusu ve asabiliği düzene girer dedi inşallah bu süreci de atlatacağız
dlkuznnn dilarakilic aynı durumdayız🤦♀️ baybay night damlası bitkisel olmasına rağmen genede etki etmez diye almıyordum ama pes ettim eşim belki faydası olur diye bu saatte nöbetci eczaneye gitti. Çığlık çığlığa ağlamak nedir saatlerce ne yapsak olmuyor da. Gündüz uykusu hiç yok eskiden gece vardı oda uzun zamandır yok. Çıldırmak üzereyim 🥺
Tubican12 dlkuznnn damla nasıl etkisin görürseniz söylemisiniz bunu çok duydum ama nasıl iyi gelir mi bilemedim vermeye