Songul_hamza Defalarca kez meme reddi yaşayan var mı artık bana gına geldi düzeliyor snra yine meme reddi sabır tasida değilim çok bunaldım artık benim gibi sürekli yaşayan var mı
yakaignesininannesi Songul_hamza malesef bizde öyleyiz daha bu hafta yine meme reddi yaşadım, 3 aylık olucaz 2gün sonra, çok üzüldüm o süreçte, 2 gündür daha iyi gibi ama arada yine almak istemiyor, ne yapacağımı şaşırdım bende
Feyzadertlii Songul_hamza bende çok yaşadım 4 5 saat aç durdu ama zorlaya zorlaya verdim şimdi 4aylık hala ara ara emmek istemez sma direniyorum zorla emdiriyorum sabretmek gerek bu zamanlar da geçer eskiye nazaran şimdi daha iyi çok şükür ☺️
Dilarahiraharun Songul_hamza bende 1 ayı gecikindir yasıyorum arada bi malesef mama veriyorum açlıktan çok aglıyor çünkü mama yı içince gayet mutlu 😶
ybk2019 Songul_hamza canım 1 aydan fazla sürdü belki de meme reddi emzik biberon kullanmadığım halde ama sütün varsa asla pes etme o ağlıyordu ben ağlıyordum cıldırıyordu emmek istemiyordu itiyordu kendini kızarıyordu dua ediyordum bende normal insan gibi emzireyim diye. Ayakta emzirdim gezerek emzirdim bi şekil de öyle böyle artık Yanımda mama ver diyen birisi olsaydı mamaya başlayacaktım o derece bir gün boyunca emmedi artık gece olunca pes etti. Şimdi üç buçuk aylık maşallah geçti ama çok zor günlerdi 😔 sütün varsa yetiyorsa sakın pes etme inşallah biter şu an seni çok iyi anlıyorum Allah kolaylık versin 🙏🏻
yakaignesininannesi Songul_hamza bende de biberon emzik yok ama ne yapsam aşamıyoruz bir haftadır böyleyiz şöyle sağlam bi memeyi tutup 10-15 dk emmiyor
Songul_hamza Yok mu yaşayan nasıl baş ediyorsunuz uyanıkken kesinlikle almıyor ve ağlıyor önceleri baş ediyordum smdi ise edemiyorum
Esilyade Songul_hamza merhaba bende yaşadım uyanıkken almıyordu uyurken veriyordum pes etme ara ara atak gibi olurdu 4 Aydan sonra bağımlısı oldu😂
Kubra09 Esilyade biz 4 ay 11 günlük olduk hala düzelmedi 2 ayı geçti sizin tam olarak ne zaman geçti🤦♀️
Songul_hamza yakaignesininannesi ya normalde bzimki beş dk. Falan emiyor zaten hal byle olunca tukeniyrm
Songul_hamza Dilarahiraharun sütüm varken mamaya yanaşmak istemiyorum aslında sürekli uyutyrm gündüzleri meme verim diye napim uykuda alıyor sadece
Songul_hamza Kubra09 bizim ilk bir buxuk aylıkken başladı üç hafta surdu snra duzldi şuan üç aylık yine başladı emzik biberon kullanmadığım halde
Esilyade Kubra09 geçer bende tedirgin oldum hatta memeyi bırakır falan dediler bende pes etmedim şimdi 10 aylık ek gıda bile fazla vermiyorum emziriyorum şimdiki bebekler tuhaf yok atak dönemi uok meme red dönemi bizler nasıl büyüdük acaba 😊
Kubra09 Songul_hamza bende hiç birini kullanmıyorum ama maalesef yinede 2 ayı aşkın süredir yaşıyoruz bu sıkıntıyı
Ssttat @Songul_hamza Var ben hala uğraşıyorum 1 gün alıyorsa bi gün zor alıyor. Ama ben şunu çözdüm uyku sıkıştırınca almıyor. Bakıyorum almıyor hemen uyutuyorum uyanınca güzel emiyor. Bide acıkmasını bekleyin 2 saat en az
Songul_hamza ybk2019 çok şükür sütüm var defalarca kez yaşadık sürekli teklif ediyrm uyutuyrm o şekilde emiyo sadexe