Annesiiivekuzusu Krizinka_5 uyuz olabilir mi bu şekilde başlıyor cunku ayağında ya da vücudunun herhangi yerinde var mı?
Krizinka_5 Alerjikrinit uyuz diyenler çok korkuttu beni uyuz olsa söner mi kendi kendine ve 4 aylıkkende oldu bi süre geçmişti uyuz kendi kendine geçer mi doktora gideceğim ama o vakte kadar içim rahat değil
matmazeliingunlugu Ay benim kızımın da ayak üstünde var kaşınma vs yok yarın cildiye ye gidecez inşallah uyuz değildir diye düşün düşün kafam kazan a döndü. 🥹😞
matmazeliingunlugu Krizinka_5 burda gördüm ve burdaki herkes uyuz diyo ama kendimde saglikciyim arkadaşlarım var hepsi de uyuz olsa kaşınır diyo ya da sıcak suya karşı hassasiyet oluşur diyolar. Bende bilemedim bugün yayılmış biraz daha yarın Dr a gidecez ama ne diyecek bakalım.
Poncikkkk Krizinka_5 el ayak ağız hastalığıda olabilir bu aralar yaygın boğazı kızarık ve ateşi çıktıysa bu hastalıktan egzama veya uyuzda olabilir kaşınıyor mu çok kaşınırsa uyuz
Krizinka_5 Poncikkkk egzama su dolu olur mu öncesinde yüzünde çıkıyordu doktor atopik dermatit demişti ellerinde yoktu