Gamze_67 Bende finish kullanıyordum bitince asla almayacağım biminkini çok iyi diyorlar onu deneyecegim
DefneRana3881 Karpuzlufistiksarma instagramda boykotdedektifi var bu konuları tek tek açıklıyor bakabilrsinz
Laden Karpuzlufistiksarma geçen gün bir yazı gördüm. Tablet olan hiçbir marka alınmamalı yazıyordu. Bulabilirsem atarım size. Sıvı deterjan gibi olanlar var ya onlardan alınmalıymış sanırım tablet değil
Karpuzlufistiksarma Laden migros sivi almıştım bi ara az attığım halde sıvılarda durulama iyi olmadı ben sıvı almam bidahaa . Yani 2 kez çaliştırdım o an makineyi
livanurvealpinannesi61 Laden neden acaba ben 6 yıldır tablet kullanıyorum kuzenim halam sıvı kullandı hiç memnun kalmadı sıvı olandan çevremde yıllardır tablet kullananlar var hiç sorun yaşamamış yani.
Laden Karpuzlufistiksarma tablet olarak hangi marka alırsanız alın bir şey değişmiyor gibi şeyler yazıyordu bakındım ama bulamadım. Ne kadar doğru onuda bilmiyorum açıkçası
livanurvealpinannesi61 Karpuzlufistiksarma ben bird yazan aldım makinemi mahvetti bende finish kullanıyorum diğer markalar güzel değil güzel yıkamıyor finish e eş değer yok malesef bulsam bende değişirim
Nehir16busra Karpuzlufistiksarma bende fınısh de fairyr de kullandım şimdi bitmek üzere ama boykot hariç yine değiştirmeyi düşünüyordum çok deterjan kokuyor çünkü bu markalar ya
livanurvealpinannesi61 Laden ben sıvı kullanmadım hiç çevremde kullananlar hiç önermedi finish kullanıyorum 6 yıldır boykot var evet ama başka markalar iyi gelmiyorsa o ne yapmak gerek benim makinem tıkanıyordu çoğu tablet kalıntı bıraktı başka da denemedim
Zehrass Karpuzlufistiksarma tabletleri hepsi boykot maalesef. Çünkü direkt bir bağı olmayan markalar bile yahudi firmasıyla işbirliği yapmak zorunda kalıyor tablet üretmek için. Jel olanları kullanmak zorunda kalıyoruz. Ben de elimdeki bitmek üzere por-çöz jel ve boron jeli kullanmayı düşünüyorum. İlk hangisini markette görürsem artık.