Mrvaden Dmlaeyll doğal tereyeğ koymustu annem direk açıyor burnunu erıyor sonrada cektık burun aspiratörle
Dmlaeyll Mrvaden burnuna mi tereyağ koydunuz işe yaradı mı gerçekten doldu mu yine burnu peki çektikten sonra
Dmlaeyll gurturk nemlendirici sürekli açık acaba klimanın da etkisi varmıdır diye düşündüm nane aromayi deniycem hemen teşekkür ederim 🙏
Dmlaeyll merkursavascisi_06 hepsini denedim hemen doluyo yine çekince sanki çektikçe daha da kötü oluyo gibi hissediyorum
Dmlaeyll birazquality evet yeni doğduğun da çapaklanma sonucu bende yapmıştım gözüne çok iyi gelmişti hatta bida çapaklanma yaşamadık burnuna duydum şimdi de kimiside ciğerlerine zarar verir dedi cesaret edemedim 🤷
birazquality Dmlaeyll hastalık havaları geldi artık biz de çok sık burun tıkanması yaşıyoruz serum fizyolojikte kullanıyorım ben ama anne sütü direkt açıyor cidden tabi siz içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın 🫂
Dmlaeyll merkursavascisi_06 çok şükür bi hastalığı yok grip de değil evin nemi de iyi çok mu kalın giydiriyorum anlamadım evimizin içi 23 derece zıbın üzerine penye tulum ve yelek giydiriyorum terledigin de değiştiriyorum hemen üzerini çok dikkat ediyorum ama anlam veremedim etrafimdakiler çok dusuyosun üstüne ondan böyle diyo sıkıldım da bu tarz soylemlerden bilmiyorum napicam
Okuyanbiranne Dmlaeyll nem oranı olmadıkça burnu tıkanacak hadi bir kere açtı diyelim hep bu yöntemi mi kullanacaksınız. Altındaki sebebe odaklanın ve onu bulup çözümleyin
Dmlaeyll Okuyanbiranne yarın kontrolü var kontrolüne gitsem de fayda etmiyo ilaçsız tedavi diyip gonderiyolar şaşırdım napicami
merkursavascisi_06 Dmlaeyll alerjik bi tıkanıklık değildir inşallah 😢geçer inşallah ya çocuğumuzun üstüne düşmeyip de ne yapacakmışız
ceylan34 Dmlaeyll Damlatabilirsiniz ise yarıyor bende sütüm varken yapmıştım ilk 1-2 saniye ağlıyor sonra susuyor hapsirdiktan sonra rahatliyorlar zararı yok yani, şuan sütüm yok serumla açıyorum burnunu ,🌟
Derya-Anne Dmlaeyll göze kulağa anne sütü damlatildigini duydumda hatta kulağa birebir yaşadım küçükken yeni doğum yapan bı komşumuza gitmiştik biraz süt vermesi için kulağım çok ağrıyodu sütünü sağıp kulağıma akıtmıştı. Ama buruna anne sütünü ilk defa duydum