Tatlican Catlakbiranne 9.ayda hamile kaldim. görucu ulsulü evlilik yaptik birbirimizi daha iyi tanimak istedik
Tatlican Elvnkaratas yaaa hayallah naslda cekmişsin radar gibi nedesen tersi olmuş hakkinda hayirlisi olsun saglikla büyüsün ler
Elvnkaratas Tatlican amin Hemde ne çekme bide hamileliklerim de çok kötü geçti 9 ay serumla beslendim sadece kusmaktan kilo almak yerine zayıfladım
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Catlakbiranne evlendim iki ay sonra yumurtalık kisti olduğunu öğrendim acil ameliyata alındım ardından 6 ay sonra hamile kaldım
Tatlican AlinaEmreHan1 Ayy cok zor degilmi beklemek psikolojini etkiledimi canm ben cok takan biriyim beklemek beni yorarrdi pskoljik olarak ama allah sabrini veriyordur belkide degilmi
AlinaEmreHan1 Tatlican zordur evet ama kendimi hiç olmuyor diye strese sokmadım bu süreçte, şimdi düşündükçe diyorum iyiki öyle olmuş. Hatta birkaç sene yine bekleyebilirmişiz😅
Tatlican Elvnkaratas ayyy ayni kardesim senin gibiydi simdi diyorki keske ikiz olsaydi diyor 2.yi yapmamak icin ikize razi
mirbo Catlakbiranne 1 buçuk sene sonra bebeğim oldu şuan 3 ay 10 günlük olduk iyiki de biraz gezip keyfini çıkarmışız çünkü bebekle herşey gerçekten çok zor oluyor ama çok güzel bir duygu orası da başka tabi..
dilay06 Catlakbiranne ilk 3 ay istemedim sonra evimizi aldık arabamızı aldık 4. Ayda hamile kaldım planlı
Papatkokusu123 Catlakbiranne bende evlendigimizin senesine hamile kaldim hatta kizim 16 temmuz doğumlu 17 temmuz evlilik yildonumumuz😄oğlumda kizim 14 aylikken hamile kaldim nisan 12 😄
Elvnkaratas Tatlican eğer biri ona ikinci farklı olur bişey olmaz derse inanmasın aynı oluyor öyle ki ikinci de daha kötüydüm büyük kızımla ilgilenemedim hiç ve kızım zatürre oldu