1civcivannesi Feraye_ ben sürekli ağda yapıyorum sonrasında da limon sürüyorum yaniyo ama kıl köklerini de yaliyo diyolar benimki baya baya azaldı ama bu birazda gen yapısı ile alakalı galiba zaten de çok tuğlu degildim
Feraye_ 1civcivannesi hayatta süremem ya limonu, zaten yakiyo ağda dhaada yakar duydum ama limonu çok acır 😂
aynenncnmmm Feraye_ yüzüm için Bioderma’nın tüy azaltıcı diye bir serum seti vardı onu kullanıyordum.
aynenncnmmm Feraye_ vücut için ayrı, yüz için ayrı setleri vardıı ben yüz için olanını kullanıyordum incelme yapmıştı tam faydasını görmeye başlamıştım hamile olduğumu öğrendim kullanmayı bıraktım birşey olur korkusuyla 😂
_tosbiginannesi_ Feraye_ Sahte olabiliyor diye duymuştum o yüzden aktardan alıyorum en azından karşımda muhattabım olsun öyle bir durumda diye 😊 Ama yorumlara bakıp alabilirsiniz tabi🌸
-Kuzika- Feraye_ trendyoldan degil aktardan alın. Gecrn bir doktor ayni marka günes kremini trendyol siparisiyle eczanede satilan ürünü karsilastirdi ve trendyoldan gelen sahte cikti. Bu tarz seyleri eczane yada aktardan almak lazim
_tosbiginannesi_ Feraye_ Bilmiyorum ki benim aldığım tala marka dediğim gibi. Tüm vücuduma kullanıyorum ve gözle görülür bir azalma oldu o yüzden çok memnunum😊 Hatta aynı markanın yılan yağını da kullanıyorum o da saçları uzatıyor ondan da memnunum 🌹