Feraye_ Ağdadan sonra azalması ve incelmesi için kullandığınız ürünler varmı kizlar varsa isimleri nelerdir faydası oluyormu gercekten yazarsaniz memnun olurum ihtiyacım var hanımlar🌸🌸🌸
yagmursarya Feraye_ ben vakti zamanında hürrem otu yağı kullanmıştım. İşe mi yaradı yoksa yaş geçtikçe azaldı mı emin değilim, ama sonrasında azaldı ve güçsüzleşti
Pnar_2886 Feraye_ valla benimki azalmadigi için tekrar jilete başladım her ayda denk gelmiyrodu gidemiyrodum haliyle uzayınca jiletle almak zorunda kaldim
Aysegulb @“Cleo_”#p2832557 Feraye_ böyle bir ürün yok maalesef lazer epilasyon bile %100 çözüm değil hele ki ağda sonrası tüy incelten bir ürün🤷🏻♀️
Feraye_ yagmursarya nerden almıştınız acaba ağda kullandığım süre zarfindan azalma ve incelme olmadı belki ürün kullanirsam faydası olur diye
Feraye_ Pnar_2886 jilet şimdiye kadar hiç yapmadım yapamam heralde ya onun yerine bazen krem kulllaniyorum.
yagmursarya Feraye_ 4-5 yıl önce hepsiburadadan almıştım. Öncesinde de aktardan almıştım. Yaşla da bağlantılı olabilir ya da baya zamandır eldiven kullanıyorum onla da ilgili olabilir.
Yapma Ağdadan sonra birşey kullanmıyorum ama ağda önerebilirsinz. Veet, epi kullanıyorum normalde ama artık eskisi gibi beğenmiyorum