Ahhannelik girlmomm 5 buçuk aylıkken sürünerek geziyordu 6 buçuk aylıkken tam olarak emeklemeye başladı
firemom Tam 8 ay 5 günlükken emeklemeye başladı ama ondan önce yaklaşık 2 haftadır emeklemeye çalışıyordu başaramıyordu :)
Beraninannesii girlmomm En geç emekleyen bebek olarak tarihe adını yazdirabiliriz 😅 15 aylıkken başladı 😅
Eylule Beraninannesii yaa ondan önce de oturuyor muydu hep? Benim bebeğim de bugün 10 aylık oldu sadece oturuyor. Tutunup kalkmaya çalışma falan yok :(
Barlasmothers Beraninannesii yanlış anlamayın ama görünce bir rahatladım bebeğim 8 ay 15 günlük daha hiç emeklemeye dair birşey yok herkesin bebeğini bu kadar erken emekledipini görünce biraz tereddütte kaldım ki yorumunuzu görene kadar vallahi🤗
Saniyedmrkn123 Biz hâlâ beklemedeyiz 9 Ay 1günlüğüz ama emekleyemiyo elleri ileri atabiliyo ama popo ve bacaklar sabit ne ileri ne geri gidebiliyo😃
fatmaayc28 Saniyedmrkn123 bizde 9ay 2gunluguz aynıyız hatta yüz üstü kalmayı asla istemiyor..dr da yüz üstü fazla vakit geçirmeli dedi nasıl yapacağız bilmiyorum
MommmyAS 5 aylıkken emeklemeye çalışıyordu ama hazır değildi. 8.aya girdiğimiz günlerde emeklemeye başladı şuan seri emekliyor 8 ay 26 günlük tutunup kalkıyor.