Gamzosgamzos Sedoss02 ay bana niye öyle dedi 🤦 hayır yani uğraşmak istemdi desem ne kadarlık bir işlemki 🤦
Gamzosgamzos Kadernur50 teşekkür ederim 🌸 bende tek spirale güvenmiyordum ek olarak eşimde korunuyordu iyikide guvenmemisim 🤦
Gamzosgamzos Edo_yekta12 aynen randevu arıyorum bulduğum an gidip cikaricam risk alamam 🤦 hpv kansere cevrilebilen bir virüs malesef tipleri var çok şükür benim en yüksek riskliler negatif çıktı ama yinede riskli olan tipler pozitif o yüzden senelik smear vermem gerekiyor
Sedoss02 Gamzosgamzos 30 saniye bile değildir çok kısa sürüyor ve çok basit bi işlem.. kaydığı için enfeksiyon vs olabilirsiniz bence başka bi yerden çıkartın bazı sağlık ocakları da yapıyor bu işlemi
Bebetonunmotheri Gamzosgamzos benimde kaymis agridan oluyordum hemen cikardi yenisini takti Ama pismanim taktirdigima çünkü yine kayabilir guvenme dedi Cok agrim var duramicak haldeyim cok zor kadin olmak
Gamzosgamzos Bebetonunmotheri geçmiş olsun benimde kasıklarımda batma var ayın 11 ine aldım randevu çıkarttıracagim Kesinlikle çok zor 😔 Ya bir kere kaydimi tekrar riskimi oluyormuş 🤦
Bebetonunmotheri Gamzosgamzos benim normal dogum yaptigim icin büyüme olmus ve spirali atiyormus 9 ay olduydu taktirali agrim oldu diye gittim kaymis ve yine taktirdim hemen salak gibi Vücudumu dinlendirmem lazimdi 1 haftadir agridan duramiyorum deliricek gibiyim randevu yok cikartttirmam lazim
S_x_w Gamzosgamzos benim geldi..sizin gibi olması gereken yerden uzaklaşmış dedi dr ve çıkarmayı öneriyorum istenmeyen genellikler meydana gelebiliyor bu şekilde dedi ve çıkarttırdım birkaç ay sonra yeniden taktırdım
Gamzosgamzos S_x_w ayy demekki doktora guvensem hamile kalicam Allah korusun ya 🤦11 ine randevu aldım hemen çıkarttıracagim develt doktorlarına güven olmuyor gerçekten bu sefer özele aldım en azından anlatisin neymiş ne değilmiş adam doğru düzgün açıklama bile yapmadı ve batmalarım çok arttı dünden beri daha erkene randevu alacaktım ama ancak eşim 11 inde müsait kızlara bakmak icin 🤦
Alpyigit3434 BenMathilda ağrınız varmıydı benim bugün tuvalet sonrası sol kaşık ağrım oldu hafifledi şimdi ama korkuyorum kaydımı diye kanama yok ama
BenMathilda Alpyigit3434 yok hayır illa belirti olacak diye bir şey yok ama anlık yaşadığınız kasık ağrısı spiral kayma belirtisi olarak sayılmaz hemen. İlk 3 ay kaymadıysa kaymıyormuş genelde.
BenMathilda Alpyigit3434 kasıklardaki batma geçmez ki kadın olduğumuz müddetçe.. bunun adet ağrısı ayrı, soğuk alması ayrı, idrar yolu enfeksiyonu ayrı.. ama kesinlikle spiral ile alakalı değil, akut olarak başlayıp şiddetlenip ek belirti vermiyorsa..