anonim27 Merhaba doğum parası ne zaman yatıyor acaba 31 Ağustos da doğum yaptım rapor bitiş tarihim aynı 1 idi lakin para hala yatmadı bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim teşekkür ederim
Elanur-mehmetaliannesi Elanur-mehmetaliannesi 19nda raporum bitti muhasebe onayı SGK onayı fln derken 2 Kasım mi neydi pazartesi yattı
Selmaozsk 170i arayıp öğrenebilirsin yanlış hatırlamıyorsam benimde yatmamıştı muhasebe onaylamamış onayladılar 3 gün içinde yattı
betuldefne44 anonim27 doğum öncesi rapor parası 17 bin aldım doğum sonrası bu ay bitiyo onu da bilmiyorum
Deletedmom_83 Bende bekliyorum ödemelerim de var ne zaman yatacak merak konusu 25 inde doğum yaptım 23 ocakta bitiyor raporum
Arzuturhan Deletedmom_83 sizin calistiginiz kurum her şeyi hallediyor sadece siz veraklari götürüyorsunuz emzirme parası otomatik olarak yatıyor. Siz e devlette kalıcı bir iban numarasi bırakın direk PTT almayın paranız hemen banka hesabınıza yatsın . Ben öyle yaptım banka hesabıma yattı şahıs odemelerinde takip edebilirsniz.
Arzuturhan 2019Asell şöyle sizin calistiginiz kurumda ne kadar maaş aldığınızda bağlı diye biliyorum kaldığın sürede hesaplanıyor herhalde