aayysselll Bizim de yumurta sarısına var 9 aylığız bizde yaptıracağız bende nasıl olacak merak ediyorum. Yaptırdıktan sonra yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.
gizgizz -Sare32- @aayysselll yaptırdık ☺️ iki koluna ufak iğneler batırdılar nelere alerji olabilir damlattılar bizimki ağladı baya ama başka bi bebek vardı o sus pus oturdu 😂 15 dk sonra kabaran yerlere baktılar süt alerjisi çıkmadı ama doktor deri testinde çıkmaması alerji olmayacağı anlamına gelmez dedi. Önemli olan süt ürünleri tükettikten sonra reaksiyon göstermesi dedi bizimkisi de gösteriyor maalesef. Alerjik mamaya devam edeceğiz
minikuzum67 gizgizz bebeğiniz kaç aylık benimde 2 buçuk aylık bebeğim var besin alerjisi var ama tam olarak neye olduğunu bilmiyorz … Bu alerji testleri kac ayliktsn sonra yapılıyor acaba
gizgizz minikuzum67 benim kızım bugün 8 ay 13 günlük yapıldı deriden test. Kan testi de yanlış hatırlamıyorsam 5. Ayda yapılmıştı ama tam olarak hangi dönemde yapılınca net sonuç alınır inanın bilmiyorum doktor da bişey demedi. Test yapılması gerek dedi yaptırdık
gizgizz -Sare32- süt, yumurta beyazı ve akına ayrı ayrı, susam, fıstık ve tam hatırlayamadığım 10 tane şeye baktılar