gizgizz Bebeğime deriden alerji testi yapılacak, inek sütü ve yumurta harici nelere bakılıyor bilgisi olan var mı?
mehtapppppp gizgizz baya bişey bakılıyor canım ama isimlerini unuttum benim oğluma 20 tane bişey bakmışlardı
-Sare32- gizgizz kaç aylıksınız bizim de var da yaptırmadım ama yaptırınca deneyimlerini paylaşırmısınız
minikuzum67 gizgizz bebeğiniz kaç aylık benimde 2 buçuk aylık bebeğim var besin alerjisi var ama tam olarak neye olduğunu bilmiyorz … Bu alerji testleri kac ayliktsn sonra yapılıyor acaba
nrcndmr mehtapppppp merhabalar benim kızımın da kan testinde süt alerjisi bakıldı alerji cikmadı o nedenle deriden test yapacaklarmış 😪 Çok canını acıtan birşey midir acaba ??? Ahh yavrularımıza keşke hiç birşey olmasa …
gizgizz hunilimomy çok sağolun 🙏🏼 bizim şüphelendiğimiz şeyleri söylediğimizde de ayrıca bakıyorlar mı
Junioraras61 nrcndmr hayır deriden test acıtan bişey değil kalemle çizgi çekiyorlar bir süt damlacıkları damlatjyorlar bjri ev yapımı biri market sütü gibi düşünün tam hatırlayamadım da bu şekilde yapıyorlar eğer semptom gösterirse deride vs olursa alerjisi var deniyor
gizgizz -Sare32- @aayysselll yaptırdık ☺️ iki koluna ufak iğneler batırdılar nelere alerji olabilir damlattılar bizimki ağladı baya ama başka bi bebek vardı o sus pus oturdu 😂 15 dk sonra kabaran yerlere baktılar süt alerjisi çıkmadı ama doktor deri testinde çıkmaması alerji olmayacağı anlamına gelmez dedi. Önemli olan süt ürünleri tükettikten sonra reaksiyon göstermesi dedi bizimkisi de gösteriyor maalesef. Alerjik mamaya devam edeceğiz