tugbaelif Uckisilikask bana da yardımcı olabilir misiniz 5 Ağustos’ta doğması gereken tarihte doğdu kız bebek
DerinMelekAnnesi Uckisilikask allah saglikla buyumeyi nasip etsinn cok sevindim cok tesekkur ederim su atak hesaplamayi ogrenmem gerek🤣
Uckisilikask Zehra1234 7 gun sonra btcek canim sabır bende aynıyım bizimde atagimiza 7 gun kaldi ama benim 7 günlük sabrim kalmadi arti
Busuu Zehra1234 ay benmkide ya bide sürekli elimi tutup ısırmak istiyo galiba dişler kaşınmaya başladı
Busuu Adsin bizde 4 ay 20 günlüğüz uykusu var deli gbi ama bi dalamıyo sanki birir dürtüyo uyuyacağnda atak haftasndamıyız
Duru1- Zehra1234 kaldırıp bi saat oynatsanız yorulsa sonra tekrar sakin bi müzikle ağarlaştırıp uyutsanız da mı aynı
Garfield Zehra1234 bugün 4 aylık olduk gelişiminde uzun büyüme atağını barındırdığından uyku gerilemesi olabilir yazıyor
Zhdsgn Alın benden de o kadar 25 temmuz dogumluyuz ne uyumak ne de kucaktan inmek bilio memem oldu ağzında sakız bide emerken tekme tekmeye emioz buda yeni basladi zaten bende en kısa zamanda atağın bitmesini ve uyuyan kızımı geri istiyorum