twinboymama kirmizibasliklikiz_ sürpriz olsun istiyorum, ağzını ararsam kesin anlar çünkü bekliyo bence😂
twinboymama Duyulurum ablam eniştem asla kabul etmez 😂 zaten çok sık hediye alıyorsun diye kızıyorlar
twinboymama Mnli ona sahip çıkamaz diye düşünüyoruö, biraz savruk çünkü🤦🏽♀️ ama çok mantıklı geldi kulak üstü alabilirim onu kesin sever. yattı akşıma teşekkür ederim
twinboymama OptimusPrime koyu trabzonsporlu ama istanbulda yaşıyorlar 🥲 gidemez ne yazık ki. teşekkür ederim çok orijinal bi fikirmiş. aklımda olsun diğer yeğenlerime kullanırım sjflşskckxd
twinboymama alonee o kadaaar iç içeyiz ki hiçbir ihtiyacı yok annesine sormama gerek yok😂 hiçbir ihtiyacı olmadığo için zorlanıyorum zaten. snelerce aldım aldım bitti artık fikir falan kalmadı🤦🏽♀️ kablosuz kulaklık mantıklı şu an aklımda o vaar
sarmaliklahana twinboymama bneım de yegenım o sekilde 10 yaısnda ama kız. Bu sene mesela gecen yazdan söz vermiştik denizde yüzmesi için palet takımı şnorkel falan alıcaz. Yüzmeyi seviyorsa ve denize gidiyorlarsa sizde düşünebilirsiniz 😄
twinboymama sarmaliklahana suyu pek sevmiyor 🥲 denize zaten hiç giremiyor da havuza da kısmen. hoşlanmaz yani ondan. teşekkür ederim☺️
eez twinboymama gram altınını takar geçerdim bu senin ister bozdur ister sakla derdim. Bizde kalmadı hediye almak parasını vermek her zaman daha iyidir belki çok başka bi şeye ihtiyaç vardır