Poyrazselim Annis-ogul ürünleri nasıl görebilirim ki kaça alıp kaça satıyorsun acaba benimde hesabıma uyarsa neden olmasın bende burda bir iki yere bakarim toptancı hangisi mantıklı olursa alıp deneyebilirim tabiki
1anne2cicek Esmaoren61 aylık 400tl için ayırabilecek bir bütçem yok öncelikle Kataloga gelince ürünler çok pahalıydı etrafimda alacak kimse yok açıkcasi bende alamam sürekli gruplardan gruplardaki başka bayanlardan mesaj geliyordu bu durum beni rahatsız etmişti sonra kendi adıma banka hesabı olması gerekiyormus benimde yok gidip de açtıramadim sebepler böyle
Sat_123 Poyrazselim toptancılarda da pahalı eskiden daha uygundu malesef bende istiyorum çocuğum var elimde para olsun almazlar ama benden
Poyrazselim Sat_123 hiç toptancı ya bakmadim bilmiyorum fiyatları ama başka kimseden de iş yapan kimse cikmadi böyle oturmak da sıkmaya başladı artık ne yapacağımı bulamadım bende
incitanem5 PamukPrensesannesii Domestos, yer silme suyu, yumuşatıcı, toz almak için sprey, yağ çözücü , kireç çözücü hepsini almıyor musunuz? Keşke 400 olsa çok daha fazla tutuyor valla😂
yuhumgeliy Asebug neden doğru olmasın ki herkes farklı kazanıyor sizin ne kadar kazandığınızı merak ettik ? Bir de altınıza üye siz eklemedikçe nasıl çoğalacak ki üyeler
Sat_123 Poyrazselim valla öyle bende çok istiyorum 2 yaşında oğlum var çok yoruluyorum ama yakın zamanda erkek kardeşimi ve kaynımı kaybettim biraz kafam dağılsın istiyorum
1ogretmen adendr Trendyoldan aldım resimleri aynı tulumlar sade olarak bana geliyor ve ikinci resimde gördüğün gibi aynı şekilde şerit taş dikiyorum tabi bana trendyol yollamıyor ben bizim burdan bi abladan alıyorum 15 tane alıp yapıp ertesi gün teslim ediyorum bazen bu tulum yerine çıtçıtlı body geliyor aynı şerit taştan göğüs kısmına dikiyorum. Özelden yazıcam size bakarsanız yardımcı olurum😊
belus Ben vaktim oldukça grafik tasarım işleri yapıyorum, bebeğim 9 aylık olduğu için şu an çalışmam mümkün değil, bu yüzden freelance grafik işi yapıyorum, belki size de fikir olur.
belus Feraye_ ayaz_bebek ben grafik tasarım mezunuyum yıllardır bu işi yapıyorum, doğumdan sonra evden çalışmaya başladım( vakit buldukça freelanca iş alıyorum) bu işi yapmak istiyorsanız online kurs almanız gerek ( ismek kursu olabilir mesela) bir ajansla çalışıyorum basit işleri istiyorum sadece çok vakit almasın diye, kursa vs gitmezseniz olmaz ama :( telefondan yapılmaz adobe ıllustrator kullanıyorum.
1ogretmen Sat_123 evet işi genelde akşam getiriyorlar akşam alıp sabaha kadar yapıyorum yetiştiremediğim zaman dükkana gidip orda yapıyorum tabi biraz ucuz mesela bunun tanesi 6 TL çıtçıtlı body’nin tanesi 2.5 ben fazla alıp yapıyorum harçlığım çıkıyor mu ona bakıyorum ben bugün ilk paramı aldım 1 haftada 165 TLlik iş yapmışım😊
Alparslan-27 Bende evde kağıt ipten makrome ipten çantalar örüp çevremde isteyenlere satıyorum almak isterseniz yazabilirsiniz yapmak için de fikir olabilir 🤗🌸