Asebug alpiimom ben daha 2 aydır bu işe başladım mesela 5 aydır yapan bı ekip arkadaşım bu ay 4000 TL maaş aldı herkesin farklı kazançları oluyor
Asebug Esmaoren61 aylık 400 TL lik alışveriş yapmanız gerekiyo bu kadar ürünlerde temizlik malzemeleri de var ben marketten almak yerine burdan alıyorum
1ogretmen Poyrazselim İstanbul’da olsaydın görüşür iş almanı sağlayabilirdim ben Trendyolmilla ürünlerine şerit taşlar var onları dikiyorum🌸
Esmaoren61 Asebug ya çok sordum ama yardım ederseniz çok sevinirim hiç satış yapmadan ayda 400 tllik alışveriş yapacağım peki burada bana kazandıran şey ne olacak ve ne kadar kârlı olacak
PamukPrensesannesii Asebug 400tl harcamamizin zorunlu olması saçma geldi 😅 Bunun bana ne kadar getirisi olabilir ki ? 20-30tl mi ? Ayrıca kim aylık 400tlye temilzik ürünü alıyor ? Tutuyor mu o kadar (:
Asebug alpiimom buradan numaramızı birbirimize verebiliyor muyuz telefonda konuşarak size daha detaylı anlatabilirim içinize sinerse başlarsınız
Poyrazselim Asebug netelsan diye internete yazın Sincan diye çıkıyor orada numarası var evde iş imkanı için aradım deyince ilgili yere bagliyolar sonra size bir gün veriyolar 10-15 dk neyse eğitim veriyolar el beceriniz varsa işi eve getirip götürüyorlar 0312 2571163
Annis-ogul Poyrazselim ikinci el platformlarında satiyorum cnm . Arkadaşımin eşi tekstilci saolsun Arkadaşım tedarik ediyor bnde satış yapıyorum.
Poyrazselim Annis-ogul kendi kıyafetlerimi satıyorum bende öyle ürünler alıp satmak aklımdan da geçti ulustan samanpazarindan ama onada gidip bakacak araştıracak zamanım olmadi hiç sizinki iyiymiş kesin uzakta oturuyorsunuzdur bende alayım diyecem ama
incitanem5 PamukPrensesannesii Domestos, yer silme suyu, yumuşatıcı, toz almak için sprey, yağ çözücü , kireç çözücü hepsini almıyor musunuz? Keşke 400 olsa çok daha fazla tutuyor valla😂
Nur3961 PamukPrensesannesii bende girdim çıktım 400 TL alışveriş de yetmiyor canım alt üyelerinin de alması gerekiyor ve ilk zaman zaten alt üyen yok ve alt üye olması da zaman alıyor sonra olsa bile sipariş girmiyorlar bu yüzden öylece kaliyorsun ben 4 aydır yaptim param gitti bir şeye yaramadi benim ustlerime para kazandırdım anlayacağın