ikiprensannesi53_ Memolininannesi öyle yapıyorum zaten ama dediğim gibi kapalı komsularimi evde de kapalı görünce ben mi hata yapıyorum diye burda sorayım dedim 😆😆😆
Memolininannesi ikiprensannesi53_ bende şaşırdım benim çarşaflı halamlar bile evde hep açık herkes nasıl rahat ediyorsa demekki 🤷♀️😅
Beyninizikullanmakucretsizdir ikiprensannesi53_ yazın askılı ve şort giyiyorum kışında bazen bunaltıcı oluyor içerde tişört giyiyorum saçım da açık
Maco_44 ikiprensannesi53_ bende kısa kol giyiniyorum ama mesela şöyle saçlarım çok döküldügü için yazmayı sık kullanırım. Yazma takarkm belki gördüklerinizde saçları çok döküldügü için vesayri olabiliri. Yoksa açık olmanın mahrem görmedikçe bi mahsuru yok.
ikiprensannesi53_ Maco_44 benimde saçlarım çok dökülür ama toplu oldukça Bi yerde saç göremezsin bilemiyorum valla 😅
ceriio ikiprensannesi53_ tabiki de açığım kışın tayt giyerim yazın şort falan giyerim bakimimi hep yaparım 🙃 cama yaklaşmam gerekiyorsa üzerime giyerim başımı kapatirim onun dışında açığım kendi evimde neden kapalı olayım ki yalnizsak 🤷🏻♀️😅
Beyninizikullanmakucretsizdir ikiprensannesi53_ tuhaf demeyelim de onlarda kendisini öyle rahat hissediyordur. Biz açık rahat hissediyoruz onlarda kapalı, herkes istediği gibi giyinmekte özgürdür 🤗
Lolik ikiprensannesi53_ ben geçen kayınpederimin yanında açık oturmuşum farkında değilim 😂😂😂 (haram değil ama o kadar rahat durmakta istemiyorum) dedim kız bu ne rahatlık kimsede uyarmıyor😂
pinkooo_02 ikiprensannesi53_ valla brn hiç rahat etmem yazma bile takmıyorum evin içinde genelde pijama takımı giyiyirum tayt tişört felan
ceriio Gryffindor aynen ama ben risk almiyorum yine de başımı ortuyorum ne olur ne olmaz tüller ince biraz riske atılacak bir durum değil 😅
Gryffindor ikiprensannesi53_ Anladım bazı kadınlar, kadın misafir gelince de kapatıyorlar da ondan sordum.
ceriio ikiprensannesi53_ evin icinde gorunuyorlarsa sen görüyorsan başkası da goruyordur o sebeple kapatiyorlardir belki sonuçta kapalı olduğu için görülmemesi gerekiyor belki senin göremediğin zamanlar açıklar 😅