emirhanecozlem Kızlar bebeğimin kolunda ve karnında bu şekilde izler var . Net çekemediğinizden sürekli hareket ettiği için bi fikri olan var mı?
Buketgks emirhanecozlem canım merhaba benim Bebeğim de çıkıyor hala var yüzünde başladı sonra iyice dağıldı vücuduna doğru alerjisi varmış ama neye bilmiyoruz doktor bana süt yumurta fıstık felan yeme dedi ☺️
emirhanecozlem hunilimomm yok canım değil böyle üst kısımları yara gibi kabuklu olmaya başladı ama geçmedi 1 Aydır var
MirayEge emirhanecozlem değişik bir sivri sinek türü var oda yara gibi yapıyor ısırdığı yer şişiyor ondan olma ihtimali var
Ssssraa emirhanecozlem alerji olup olmadığını sizin kesin anlamanız pek mümkün değil. Alerji de çeşit çeşittir kimisi gelir farklı izler olur bes dakika sonra kaybolur kimisi öylece kalır kaşınır yanar büyür vs. Mesela egzama da öyledir alerjik egzama dediğimiz bir çeşit de mevcut.En güzeli bir allerji poliklinliğine gitmeniz
Ssssraa Egzamaya da benziyor bence burada kimse kesin bir şey diyemez. Daha bugün benzer şikayetten doktora gittim kime gösterdiysem farklı şeyler dedi doktor ise bambaşka bir şey dedi
emirhanecozlem Ssssraa egzama var canım zaten kullanıyorum sürekli krem falan ama böyle yuvarlak bir şekilde 3 tane çıktı
emirhanecozlem Buketgks yumurta yapıyor evet ben yumurta yediğim gün suratı kızarıyor sertleşiyor. Yemediğim zaman geçiyor ama onlar geçmedi
Buketgks emirhanecozlem canım bende 3 gündür yemiyorum ama daha çok fazlalaştı ne yapacağım bilmiyorum
Ssssraa emirhanecozlem rica ederim canım. Yumurtaya alerjisi varsa yememeye özen göster yazık kaşınır falan rahatsız olur huysuzlanır
emirhanecozlem Ssssraa yemiyorum zaten canım onu kendim çözdüm ama başka neye alerjisi var bilmiyorum