Urazkom Hiç aşı olmamış gibi şuan ne kabuklanma ne kızarma ne iz hiç birşey yok sizinkiler nasıl kızlar? Şuan 3 aylık bebeğim
Cennetinsusu Urazkom 4 aylıkken kabuklanmıştı sanırım. Onu da kızım farketmişti. Anne kardeşimin koluna nolmuş dedi. Öyle farkettim.
damlasuu Urazkom bizim kızarıktı hafiften sonradan sinek ısırığı gibi kabardı kızarık şu an elimle dokunduğumda hissediyorum aşı yeri belli oluyor. Ama kimisinde belli olmayabiliyormuş
Urazkom damlasuu kaç aylık şuan 2 ay 1 haftalıkken vuruldu şuan 3 aylık. 3 hafta oldu vurulalı ama hiç bir belirti yok. Ne kızarma kabarma şişme
damlasuu Urazkom bizde vurulduğu an kızarıklık belliydi sonradan kabardı ama inanın tam olarak ne zaman kabardı bilmiyorum şu an 4 ay 12 günlük
Urazkom arennehir hımmm bende korktum bugün dikkatimi çekti hiç olmamış gibi diye. 3 buçuk yaşinda bir kızım var onun hemen şişti kabuklanmıştı belliydi yani yeri ama oğlumda hiç birşey yok
Sevval1507 AnnaKarenina_ bizim ebe olmazsa tekrarı gerekebilir tutmamış olur demişti inşaallah tutmuştur