Acemimother Dünden rapor :) hava yağmurlu olduğu için evin içinde 7 bin attım zar zor , kahvaltı dengeliydi fakat akşam yemeğinde kendimi çok tutamıyorum bu konuda ne yapabilirim ? 2 buçuk litre sıvı tükettim su çay dahil
Mlkkrm Acemimother Akşam yemeği için en gzuel onerım ne yemek olursa olsun yananına guzel bir salata yap ve salataya yuklen boylece yemegi daha az yemiş olursun
4521 İki gündür oğlum hasta benim iş yoğunluğum vardı ancak bugün bakabildim buraya başladım bakalım tez vakitte gitsin kilolar 😎
Mlkkrm 4521 Günaydın bıraz aldım uykumu dun dayanamadım baktım tartıya 😂 66.9 gordum şok oldum bende uzun suredır gormedıgım bir kıloydu
tatlibiranneo Mommi2 tarcinli süt içebilirsiniz veya bir tane salatalık yiyebilirsiniz aşırı açlık oluyorsa diyetisyen önerisiydi bana
Acemimother Günaydın bende güne su ve ıhlamur çayı ile başladım normalde tarçınlı Türk kahvesi içiyordum ama mideme iyi gelmiyor sanırım kahvaltı sonrasına artık :) Ve Dün 10 bin adım attım yürüyüş ve parkın etrafında turladım benim için rekor gibi çok durmayan bir bebişle ✅
Minikkusuumm melosta ideal kilomuz 50 bende kilo veriyorum 61le başladım 57ye düştüm çevremdekiler 57 kilo mu diyo 😂
Minikkusuumm Mlkkrm 61 kiloyla başladım 9 günde 4 buçuk kilo verdim nuraycaaa var Instagramda onun tariflerini uyguluyorum detox olarak sabahta 1 yumurtalı kahvaltı yada meyveli yoğurt 5de akşam yemeği yiyorum ekmek tatlı tüketmiyorum aralarda çay kahve kuruyemiş yiyorum
melosta Minikkusuumm evet doğumdan önce en fazla 54 oluyordum o bile bana fazla geliyordu 😅 etrafımdakiler de bana verme sakın çok iyisin diyip duruyor ama ben rahat hissetmiyorum
Cinarin_annesiii Benimde diyetimin 2 gunu, 1 haftadir cok yiyordum 5 ten sonra bsy yememeye karar verdim midemi küçültmek icin. umarim hepimiz istedigimiz kiloya ulasiriz