birbeyazoglanbirkarakiz Korunma yöntemlerinin hepsi %99 koruyor maalesef yani korunmasında hamile kalmış olabilirsiniz %1 ihtimal de olsa. Şüpheniz varsa test yapın ama 1 haftaya kadar adet gecikmesi normal sayılıyor
240519 Herkes ne kadar agrasif maşallah belki başına gelen oldu mu neden olabilir diye sormuştur sonuçta burda herkes annelerin başına gelip ne yaptıklarını öğrendikleri yer hoşunuza bu soru gitmediyse cevaplamayverin yani bende geciktim 4 gün oldu gelen giden yok test yaptım negatif çıktı
Elfelf475 240519 ablacım adamla kadın ne yapmış ne bilelim de bize soruyor. Detay yok bir şey yok iki gün gecikti acaba hamile miyim diye soru mu olur. Yapmayın yani. Ben bu soruların cevabının burda değil sizin yaptığınız gibi testlerde ya da doktorda olduğunu düşünüyorum
240519 Elfelf475 tabi orası öyle bilemeyiz de oda bi umut işte olmazsın deyince içini rahatlatcak hepimiz bazen istediğimiz şeyleri başkalarından duymak isteriz ya ondan olabilir
Elfelf475 240519 vala kaç yöntemle korunup hamile kalan varmış. Kimse istemeden kalmak istemez. Ama kalınca da kahrolmasın anlamı yok. Sonuçta bebeğin hiçbir gunahı yok ☹️
pilavustutavuk 4.5 yıldır burdayım. Bu gibi postlara denk gelince aklıma yıllar önce ki konuşma geliyor ve hiç unutamıyorum 😄 Yine böyle bir post yazılınca , arkadaşın biri şey yazmıştı;ekrana işeyin bir bakalim test edelim 😂
pinkooo_02 yildizmom-2023 niye tersliyorsun kadın soru sormuş bu kızgınlık nedir böyle ozman yorum yapma kardeşim hayret birşey
yildizmom-2023 pinkooo_02 sadece ters cevap veren ben miyim gidin onlara sataşın hadi başka kapıya isteyen istediğini soruyorsa isteyen de istediği cevabı verebilir sizene
pinkooo_02 HappyQueen e sizde hanımefendiye aynı düşünüyorsunuz ozman demekki düşünemiyor yerine belki o an test alamıyor dışarı çıkamıyor diyebilirsiniz
pinkooo_02 yildizmom-2023 şuan bu posttaki ters cevap veren sissiniz ben kimseye sataşmiyirum sadece madem böyle postları saçma buluyorsunuz ozman hiç girmeyin yorum yapmayın diyorum
[silindi] yildizmom-2023 Forum kuralları dahilinde her anne istediği soruyu sorabilir. Görmek istemediğiniz soruları ya da etiketi gizleme hakkına sahipsiniz annemiz ☺️