Canmete Uyutmaya çalışmaktan nefret ediyorum.. iğreniyorum. Bıktım usandım artık kendi kendine uyusun istiyorum, uykusuzluktan nefret ediyorum.. biri elimden alıp uyutsa her uykusunda..çok sıkıldım
Eda6714 Canmete sonuçta bizlerde el bebek gül bebek büyümedik bizim bebek olduğumuz da şartlar daha zordu annelerimizi aklımıza getirelim bizde kolay büyümedik yavrularımız da kolay büyümüyor 🌸 çok yoruluyoruz hepimiz de ama herseyin üstesinden geliriz üzülme sevgili anne kendi uyuyacağız zamanlarda gelecek 🌸
ayseanne43 Canmete benimde tek sıkıntım uyku sürekli uyutmaya çalışıyorum hemen uyanıyor uykusunu alamıyor mizikliyor. 4.5 yaşında bir oğlum var bide. Zor gerçekten piskolojik yorgunluk hissediyorum ama geçecek. Güzel anne kendine zaman ayır sende. Çık gez. Sabret geçecek ❤️
ceeyyyy Canmete Yalnız olmadığınızı bilin uykusuzluktan gözleri kızarıyor ama yatırınca deli gibi ağlıyor ve uyuyor geçecek bugünler inşallah 🥲
minik1civciv Benim bebeğim de gündüz uyuyor gece uyumuyor maalesef. Ama ne zorluklarla dünyaya getirdik biz onları. Ve dünyaya biz getirdik onları onlar gelmek istemedi. Geçecek bu günlerde sabredin 🌸💖 Elbet düzene girecektir uykusu 🌸
Dery9-2 Canmete Çünkü senin ne kadar stresli ve yorgun üzgün olduğunu hissediyor annesi o da bu durumdan faydaniyor ve daha kötü oluyor. İnan en güzel zamanlar çok haklısın çok zor benim hala öyle ama çok özlüyorum her anını. Öncelikle hadi kalk elini yüzünü bir yıka derin bir nefes al rukye ayetlerini aç evine huzur dolsun sonrasında varsa üzerlik yak evde sonra inşirah süresi ve bismillahillezi oku inan faydasını görürsün ben öyle büyüyorum bebemi yoksa bu sınır bu stres onu da beni de kahredecek tek başına olmak daha zor bolca sarıl bolca temas et ninniler şöyle onun buna intiyaci var mutlu anne mutlu bebek unutma 🙏♥️
minik1civciv Canmete dün mesela hiç uyumadı sabah 9 a kadar. Ama sabrediyorum daha küçükler 24 günlüğüz. Uyku düzenleri yok henüz. 2-3 ayda anca düzene giriyormuş.
Canmete Eda6714 bazen hiç gücüm olmuyor cidden neden böyle yorgunum bilmiyorum .. sağlıkla büyüsünler inş
Eda6714 Canmete ah ben iki bebeğimi tek başıma büyütüyorum eşim görevde herseye tek başıma koşuşturuyorum biri 22 aylık diğeri 7 aylık olcak yarın bende çok yoruluyorum hatta genellikle her gün çok yorgun ve bitik oluyorum evlatlarıma yetemedigimi düşünüyorum sağlık olsun diyorum o yüzden üzülmeyin yıpratmayın kendinizi 🌸
ayseanne43 Canmete evet şöyle bı dolassan nefes olur. Ama bebeler hasta olur diyoruz. Sıkıca giydirip çıkıyor insanlar. Hayret ediyorum
Canmete Dery9-2 çok haklısın sakin kalmam lazım ama üç saat uyutmaya çalıştım uyumuyor ben çok yorgunum uyumak istiyorum :( kur an dinleyeceğim kesinlikle sakinleşmek gerek çok sağol
Ess92 Canmete 13 aylık gibi düzene giriyordu ama 15,5 aylık dişten dolayı yine biraz bozuldu. Şimdiden böyle yaparsan çok zorlanırsın. Umarım bir an önce kabullenip alışırsın 🙏
Dery9-2 Canmete Anlıyorum inan çok zor ama onlarda kolay büyümüyorlar sancıları var illaki bı dertlerini oluyor önemli olan enerci hissetmesi gereken duygular sevgi şevkat ve yanında olduğunu hissettirmek geçecek sabirha teterki sağlığı yerinde olsun uyumasin 9 aylık oğlum ben doğduğun beri değil hamileliğimden beri 2 saat kesintisiz uyku ne unuttum artık bedenim bagisiklik kazandı ruh gibiyim düşün hala da uyumuyor 🥺 Destek al cevrenden gün içinde 1 saat bile uyuşan yeter sana ♥️
bucocukac_ Canmete yazdığınıza bebeğiniz adına çok üzüldüm kimi anneler bebeği olsun diye kapı kapı gezer kiminin bebeği sma olur şifa diler sizin de sağlıklı hayatta bebeğinizin uyumaması olmuş keşke yaparken düşünseydiniz