ikiogulannesiii Kızlar şu sıralar çok heves ediyorum.. para biriktirip yatırım olsun diye 2 adet gram almıştım.siz olsanız o parayla tekrar 2 adet gram altın mı alırsınız yoksa 1 adet ipli çeyrek bileklik mi ?
BuzluKahve ikiogulannesiii şu çeyrekli bileklikler sadece bana güzel gelmiyor sanırım. Mantık olarak çeyreği niye koluma takayım ki diyorum🙈
Synmannesi ikiogulannesiii bileklik bende var çok memnunum herkes de soruyor nerden aldın felan atayım mı resim
1223121364321 ikiogulannesiii yapın güzel olur o iplik zaten ucuz birsey taş çatlasın 60 lira olsun. Önemli olan çeyrek 😅
1223121364321 BuzluKahve hahhaha onu ben de heves etim sonra heves geçince kolye olarak boynuma taktim😂😂😂😂😂😂
ikiogulannesiii BuzluKahve 5-6 sene önce halamda görmüştüm sonra unuttum. Bu sıralar tekrar karşıma çıktı heves geldi 😂
ikiogulannesiii 1223121364321 gecen gün sordum ip 150 lira dedi geri satacağın zaman ip paran çöp olacak demişti 😂
ReisinKizi ikiogulannesiii çelik takılara paralar döken ben 😬 aman boşver seviyorsan yaptır tak koluna çok düşünme
Synmannesi ikiogulannesiii yok yedek aldım koparsa diye çok iyi demirle sıkıştırıyorsunuz tek kullanımlık canım demirler açılırken kırılır pense lazım ama dikkatli açarsanız çıkar mi bilmem
ikiogulannesiii Synmannesi çok güzel nazar olmasın üzerinde de boncuğu var zaten 🧿 iptekiler sahte ama demi kararma oluyor mu
Synmannesi ikiogulannesiii canım benim çevremdeki herkes aldığı yıllardır aylardır kullanıyorum kararma renk verme olmuyor kaç kere takıldı hiç kopmadı bir kere koptu oda bayağı bir yıla yakın kullanıyordum çok sert bir yere taktım öyle koptu zaten ipleri çok kalın iki tane bir yerinde iki tane bir yerinde olduğu için bir tane yeri kopuyor yine de bileklik elinden düşmüyor çünkü yine bağlı oluyor diğer yedek ikinci ipi kopuyor yine düşmüyor kolundan yani sağlam oluyor
Bal38 ikiogulannesiii iplilerin modası pek kalmadı artık bana göre benimde vardı 2 sene önce onun yerine bşka şey aldım çeyrekli altın bileklikler güzel oluyo ipli değilde çerceveli zinciri felanda altın bende ondan var gayet güzel duruyor kolda 🥰
Junioraras61 Bal38 benimde zincirde sıra ile dizilmiş 5 ceyrekli var ama farklı çeyrek anlamadım yani Trabzon da mesela Istanbul çeyreği ve Trabzon çeyreği diye ayriliyod birde başka bişey diyorlar 😂