Bal38 Aybars-mom160821 ne haddime rabbimin emanetine şiddet uygulamak. Ne kadar sinirlenirsem sinirleniyim içimden sabır çekip sakinleşiyorum onlara vurmaya hakkımız yok onlar daha melek. Eğer evladımın canını yakarsam vurursam kendimi asla affetmem vicdan azabından kahrolurum. Unutmayın onlar doğmayı seçmedi biz anne olmak istedik 🤌
Miracinannesi52 Aybars-mom160821 tabiki de hayır gözü dönecek kadar çocuğuna sinirlenip vuran da anne olmasın bir zahmet
Azraada58 Aybars-mom160821 sadece kızarım oda anlayıp aglayarak gelir bana sarılır ama kıyamam ya o benm herşeyim kızınca bile gece beşigine gidip özür dilerim annecim diyip aglarım
Cinarveannesi007 Poposuna bacağına sert olmayacak şekilde vuruyorum ara sıra. Bir de kötü davranışlar yaptığında parmak uçlarımla yanağına hafif vurduğum oluyor
atlasinannesi2 Cinarveannesi007 iyi halt ediyorsunuz ne anlar minicik çocuk dayaktan. Kendinize vurun madem bu kadar sinirleniyorsanız
Birdunyabircennetannesi Cinarveannesi007 Peki 1.5 yaşındaki çocuk anlıyor mu? Vurunca böyle bir daha yapmıyor mu? Anlamıyorum gerçekten bazı şeyleri
Cinarveannesi007 atlasinannesi2 öff bi durun ya. Posta cevap verdim. Yaptığımı övmüyorum zaten. İstemeden yapıyorum ve sonrasında ben zaten çok üzülüyorum
ikilibebe atlasinannesi2 valla ben kendımı tokatlıyorum gercekten anlımı yanaklarımı kendımı dövuyorum vurmamak ıcın Aybars-mom160821
Annis-ogul Cinarveannesi007 Hee üzülüyorsun sıkıntı yok zaten .iyi herkes yapsin yapsın üzülsun. Bu aralar da moda oldu zaten yapıp yapıp üzülmek 👏👏bu form günah çıkarma yeri olmuş herkes biseyler yapıp üzgünüm, iyi anne değilim galiba diye post açıyor millet de pohpohluyor.
Dmt-01 Aybars-mom160821 Şiddet kırmızı çizgimdir.Nasıl ki bana yapılmasını istemiyorsam çocuguma da yapmam başka birinin yapmasına da izin vermem.Çok sinirlendiğim zamanlar oluyo biraz sesim yükseliyr oan bile nasıl vicdan azabı ç.ekiyorum anlatamam hemen özür dileyip ona kızmadığımı kendime kızdığımı anlatıyorum.Vuracak olsam kendimi asla affedemem sanırım.
uykumvarasko Aybars-mom160821 bebeğe şiddet uygulayacak kadar sinirlenip gözüm döndüyse o an için bebeğimden uzaklaşırım ha yok iş sinirime hakim olamayıp bebeğe şiddet uygulamaya gidiyorsa ruh ve sinir hastalıklarından randevu alırım. Şakamısınız çocuk ve şiddet kelimesi yan yana bile gelmemeli
Snp57asel Aybars-mom160821 tabikide hayır onların bi sucu günahı yok çünkü onlar bize Allahin bi emaneti asla öyle bisey söz konusu olamaz tam tersi onlar için hersey unutulur
Dry_cn Aybars-mom160821 gözüm dönecek kadar sinirlendiğim oldu çalışmam gerekiyordu bebeğimin de sanırım atak hatasıydı onun acil uyuması bende evrağı yetiştirmem gerekiyordu 1 hafta net ne gece ne gündüz uyumadı sinirimden elimdeki çay bardağını sıktım kırıldı elim parçalandı ama ona gülümsedim ne anlayacak ki yazık o yüzden dogurabildigin değil bakabildigin kadar çocuk diyoruz ya hem ruhen hem madden hem manen hazır olmak gerekiyor hazır değilsek bu onun problemi değil bizim problemimiz
Sontvbukucu Aybars-mom160821 tabii ki de hayır. Gözüm donmez kolay kolay yani çocuğuma dönmez gerisi umrumda degil zaten.
Bananeeeee @Aybars-mom160821 çocuğuma gözüm bir tek düşecek mi diye dönüyor vallahi yemek yaparken 😳şiddet çözüm değil yaşı kaç olursa olsun
Fatmannny Aybars-mom160821 evet mükemmel bir anneyim çocuğuma vurmadığım için mükemmel bir anneyim sana da tavsiye ederim vicdan rahatlatmaya çalışan sözde annecik