Hayır. Gücüm sadece benden güçsüze işlemiyor çünkü. Birde ben dayak yedim, öfke problemim var kendime hakim olamıyorum diyip kendini savunan olmuş. O halde tedavi olun. Çocuğunuza sesinizi yükseltip yavaş bile olsa vursanız ilerde yaşadıklarınızı yaşatacağınız anlamına gelir.. Üzgünüm ama sizin problemli çocukluğunuzun yansımasının kendi çocuğuma zarar verecek bireyler yaratmasına göz yumamam. Bende küçükken bazı şiddetler gördüm. Annem şuan çok pişman. Lakin bir faydası yok. Yine şükür erken farketmiş bırakmış. Lakin bende sinirlerine hakim olamayan biriydim. Gittim tedavi oldum bunun için. Çocuğuma vurmak için bahane olarak kullanmadım. Bakın biz severken haşin seviyoruz ısırarak falan. Sevginizi sonsuz gösterin. Lakin şiddet öfke çocuğa belli edilince anlamı yok. Hem inatlaşacak, hemde çocuğunun gelişimi için götünü yırtan sağlıklı birey yetiştiren ebeveynlere bunu yapma hakkınız yok. Keşke test olsa, testin sonucuna göre kısır falan yapılsanız cidden. Birde savunma yapıyorsunuz şaka gibi cidden 🧐