bmmomss Aybars-mom160821 ya inanmıyorum soruya bak şiddet uygulayan var ise anneyim demeden defolsun gitsin posttan
ipekvera Aybars-mom160821 eğer aşırı tolerans gösterip uzun süre sabrediyorsanız bir yerden sonra patlıyorsunuzdur. Biz çocuklarımıza kıyamayıp bir çok şeye sessiz kalıyoruz sonra işler çığırından çıkınca sabrımız tükenip vuruyoruz. İki uç nokta. O yüzden yanlış bir şey yapıyorsa gönlünü yaparak engellemek doğru değil. Aşırı kızmak vurmak da doğru değil. Nötr bir tavırla engellemek sadece. Öyle olunca vurmak zorunda da kalmıyorsunuz.
3yasakadarsifirekran Allahım , Yüce Rabbim neler okuyorum… Gazze’de bebekler ölüyor , insanlar evlat sahibi olmak için varını yoğunu ortaya koyuyor , burda gelip savunmasız yavrulara şiddetten bahsediyorlar …
35lavanta 3yasakadarsifirekran Ama “hafifçe” savunmada bu 🤦🏻♀️ Yada şiddeti kategorilere ayırmak 🤦🏻♀️
3yasakadarsifirekran Cinarveannesi007 Senin bebeğini düşünmediğin kesin . Sana yapılanı sende çocuğuna yapıp güç gösterisinde mi bulunuyorsun.Egonu mu tatmin ediyorsun.
Fatmannny Aybars-mom160821 sen dedin ya mükemmel anne diye kızıma içim rahat annelik yapıyorum vurmuyorum kızmıyorum mükemmelim kıskan bebeğim
uykulu Aybars-mom160821 hani lar yanlız postu açan bebeğe dememiş çocuğa demis. Kalkipda yada emen bir bebeğe zaten vurulmaz. Ama 7, yasinda kizim var. O kadar çok yaramaz ve inat ki bazen Sabriimin taştığı zaman oluyor. Vuruyorum ama ölümüne hangi anne vurur. Siz hiç annenizden terlik yemediniz mi 😂 yani herkes sabırlı değil birde bu pencereden bakın. O doğmayı sevmedi biz anne olmayı seçtik kabul ama ısrarla söz dinlemiyorsa bununda bı dur noktası olur. Evet onaylamiyorum ama ben sabırlı biri değilim. 🤷( Kizimlada aram çok iyidir)
Mervetnl uykulu Siz hiç annenizden terlik yemediniz mi Hayır yemedim. Herkes sabırlı olmak zorunda. Bunu gülerek yada kendi annenizden örnek vererek normalleştremezsiniz. Söz dinlemiyorsa dur noktası vurmak değildir. Neden dinlemediğini anlamaya çalışmaktır. Kızınızla aranız eminim çok iyidir. Çünkü ben olsam bende bana vurmasınlar diye susardım çoğu zaman. uykulu hani lar yanlız postu açan bebeğe dememiş çocuğa demis. Kalkipda yada emen bir bebeğe zaten vurulmaz Bu nasıl bir savunmadır birde? Aman yarabbim.
Cennetkokulum___ uykulu Siz hiç annenizden terlik yemediniz mi 😂 Evet çok yedim essek kadar oldum hala unutamam. Ne yani ben terlik dayağı yedim diye çocuğum da mı yemeli? 🙄 uykulu yani herkes sabırlı değil birde bu pencereden bakın. Sabırlı değilse çocuk yapmasın o zaman! Önce öfke problemi çözülsün sonra çocuk düşünsün nasıl fikir? Şiddeti de savunmazsın ne 😒
ilahiyatci_Mom Aybars-mom160821 hiç uygulamadm Allah yaşatmasın 3 yaş sendromunun en dibini yaşıyoruz deliriyrm için için sesim yükseldiğinde geceleri uyurken kalbim sıkısıyor üzdüğüm için yatamıyrm içim de sıkıntı olarak kalıyor en zorlandıgm yaş oldu Allah bikere bile yaşatmasın telafisi olmaz ne insanlıgımdan ne anneliğimden eser kalmaz gözümde Allahım büyük konusturma ve asla bunu yasatma amin
Abaegrk Aybars-mom160821 olmamalı böyle bir şey. Bence gözün dönecek kadar sinir hastası ise insan çocuk yapmadan önce tedavi olsun. Bu çocuk istismarıdir şiddetin azı çoğu olmaz
Sontvbukucu Birdunyabircennetannesi kadinin zaten öfke problemi var. Eski postlarina bakarsan görürsün
Birdunyabircennetannesi Sontvbukucu Gördüm Çok üzücü Yani anlamıyor ki Yani dayağın ne demek olduğunu bile bilmiyor ki çocuk Bir anda canı yanıyor neden nasıl oldu bilmiyor bile Sanki vurunca anlıyor bir daha yapmıyor 🤷
Sontvbukucu Birdunyabircennetannesi cani yanmasa bile vurmak şiddettir hafif vurunca da ayni şiddeti uygulamış oluyorsun. Cocuk onu ayy annem hafif vurdu ayy cok vurdu diye ayırt etmez. Vurdu mu vurdu. Bitti.
Fatmannny Cinarveannesi007 sen büyüdün diye bebeğin niye öyle büyüyecek yazık çocuğunuza çok üzüldüm böyle bir annesi var ne yazık ki
Junioraras61 Aybars-mom160821 oha yani bu yazından sonra bir şüphe ettim uyguladın mi yoksa👀😳 melake onlar daha neyin ne olduğunu nasıl anlasinlar vurulurmu bebeğe Allah korusun yarabbim hem yavruma insan gözu denermi ben ne kadar bunaliyosam bile isyan etmemeye çalışıyorum Allah a güç gider unutma ki biz anne olmak istedik ve dünyaya getirdik onlar gelmek istediler mi bilemezsin insan kendi evladına kiyarmi ,ne diyeceğimi bilemedim şiddet uygulayan annede varsa Allah akıl versin
Olurolur Aybars-mom160821 Emanete ihanet edilmez rabbime hesap vermeyiz bu konuda , örnek olmamız lazım.Ben sesim bile yukselse kendime kızıp silkeleniyorum vicdandan duramıyorum yapmayın günah onun ne suçu olabilir.