inciboncuk02 Baloglumbenim61 vallahi en çok işe yarayan anne sütü benimde kızımın böyle oldu. Bepanthol denedim ama işe yarayan anne sütü oldu emdikten sonra yüzüne sürdüm serin tuttum bide. Kafasına şapka taktığım an kızarmaya başlıyor çocuğum teni çok hassas dedi doktor. Kafaniza takmayın lütfen çok geçmiş olsun 🤍🐥
zozbenn Baloglumbenim61 yok hiç bişey kullanmadık bende burda araştırdığımda annenin sütü yağlanınca olur diye yorum çoktu bugün doktorumda öyle demek istedi. Birde süt alerjisi durumunda yüzde tane olabiliyormuş ama ebemiz sadece ona bakılarak teşhis koyulmuyor dedi kakada mukus falan da olması lazım dedi bizde yok şuanlık öyle bi durum
ipekvera Baloglumbenim61 sadece kendi sütünü sür. Bizde de vardı. Ben sütümü sürdüm geçti. Kremler bebekler için uygun değil. Bebiş bu çok hassas. Hele ki yüzü.
yuzoniki45 Baloglumbenim61 fito krem sürün ince bir tabaka şeklinde benim oğlum da böyleydi sadece fito geçirdi
Baloglumbenim61 yuzoniki45 hiç geçmiycek gibi olursa doktoruma danışırım bu kremide şuan yüzündekiler söndü kzarıklığı hafifledi
Sev16 Baloglumbenim61 gerçek gül suyu iyi geliyormuş isiliğe ama bence isilikten fazlası gibi de geldi bana bu havada nasıl olucak ev çok mu sıcak yada bu kadar ne giydiriyor olabilirsin ki benim bebeğim de alerjiden dolayı egzama oldu kortizonlu krem verdi doktor ama sen bi doktora danışmadan sürme düzgün bi doktora gidin bence
Baloglumbenim61 Sev16 sanırım ev sıcak geldi odasını serin tuttum üstünü tek kat giydirdim bugün söndü yüzündekiler bi kaç güne tamamen geçer inş inanın doğum yaptığım güven hastanesinden özel kliniğe geçiş yaptık doktorumuz da bilinen tanınan doktor
Sibelguzell06 Baloglumbenim61 Yukarıda yazan stepli olan olması lazım yüzünde ensesinde ve boyun altında vardı bizim aynı sizin gibiydi
Baloglumbenim61 Sibelguzell06 bugün söndü çok şükür bir kaç güne geçer inş bişey sürmedim yüzüne sadece odasını serin tuttum